Mi fog történni ha elfogy a hadra fogható férfi Ukrajnában? Elkezdik hazatoloncolni Nyugatról a hadköteles ukrán férfiakat, vagy nekünk kell mennünk?
Többek között persze nekünk, tehát a Kelet-Európai EU-s sávnak ami Ukrajna után következik. Mert hogy nagyon úgy látszik, hogy a háború befejezése senkinek sem érdeke, mert hatalmas pénzek vannak benne. Sajnos vannak akiknek ez hatalmas üzlet, és amíg az, addig a kutyát sem érdekelnek az emberéletek.
A kérdésem az lenne, hogy ti mit gondoltok, ha Ukrajna területén belül már tényleg nem maradna férfi akit a hadszíntérre lehet vinni, akkor mit csinálnának a világ vezetői? Elkezdenék hazatoloncolni a több millió ukrán menekült férfit Nyugat-Európából (ami kb. egy humanitárius válsággal érne fel), vagy a NATO keleti tagországaiban lennének mozgósítások? Gondolom először a hivatásos, kiképzett haderőt mozgósítanák, nem egyből a civileket.
Az ukrán gazdaság halott. Ukrajna pénzügyi csődben van de ez a két apróság senkit sem zavar. Tehát bőven van ember akiket lehet mozgósítani.
Lejjebb kell vinni a sorozási korhatárt.
Az ukránok többségének az a véleménye hogy folytatni kell a harcot.
Hát akkor küldjék a 18 éves fiaikat a biztos halálba.
Sok sikert az amerikai érdekek kiszolgálásához.
Bőven vannak még.
Eleve volt rengeteg önkéntes.
Ahol dolgoztam ott rengeteg ukrán vendégmunkás volt.
A háború kitörése után 1 héttel a 70-80%uk azonnal kilépett és hazament katonának.
A másik meg vmi 35 fölött küldik a kötelező behívót.
A fiatalokat eddig az ország
újá építésére tartogatták.
Igen, nektek kell mennetek.
Bizalmas helyről hallottam, hogy a megafon és az origo dolgozóit fogják az első vonalba vezényelni. Legalább valami hasznukat is veszi a világ annyi év után...
A lengyeleket akarják következőnek beküldeni, és ők kaphatók is rá.
https://www.youtube.com/watch?v=yzbCkHxNxvc
"Nem hiszem, hogy lenne kiadatás. Majd mennek még "önkéntesek" mint eddig. Meg kell nézni a videókat, pl olyan feketék vannak hogy az csak na... Nem sok ukrán harcol az oroszokkal."
LOL vicces amúgy, hogy egyes emberek mennyire tájékozatlanok. Az ukrán gazdaság még így háborúban is jobban teljesít a magyarnál. Mondhatni összehasonlíthatatlan a kettő. Nem csoda, hiszen idehaza Mészáros fantomcégei között vagy ugye némi piaci "verseny", azok meg ugye mindent csinálnak, csak pénzt nem termelnek, elfelé viszont annál inkább szippantják az államháztartásból.
Bocs, #9 vagyok. Másik szöveget akartam idézni. Erre gondoltam:
"Az ukrán gazdaság halott. Ukrajna pénzügyi csődben van de ez a két apróság senkit sem zavar."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!