Felmerült hogy Ukrajna felakar robbantani két atomerőművet hogy az oroszokra fogják. Mit szóltok ehhez?
aug. 17. 08:09
1/11 anonim válasza:
Nem lep meg hiszen egy agresszor latorállam.
3/11 PMC Wagner válasza:
Ez csak egy buta konteó, ilyen fszságot nem csinál egy ország sem. Attól függetlenül megesik hogy egy két túlbuzgó tiszt parancsot ad ilyen akciókra, mint multkor Zaporizsnyánál de hogy vezérkari szinten ilyeneket terveznének elképzelhetetlennek tartom
4/11 A kérdező kommentje:
Én azért annyira nem tartom elképzelhetetlennek, Ukrajna egyre kilátástalanabb helyzetben van.
Gyakorlatilag a sarokba szorított patkány esete
aug. 17. 08:23
5/11 anonim válasza:
Az agresszív primitív orkránoktól szerintem simán kitelne.
7/11 anonim válasza:
Ukrán az egy mocskos népség, ne lepődj meg semmin.
8/11 anonim válasza:
Remélem nem lesz ilyen, bár én Kijevből már bármit kinézek, csak, hogy győzzenek...
9/11 anonim válasza:
1: ki is támadott két és fél éve? Putyinista troll.
10/11 anonim válasza:
Ezt azokkal kéne lemeccselni, akik a másik témában azt írják, hogy az Ukránok betörése jelentéktelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!