Ha vége a háborúnak és odaveszett minden pasi aki háborúzni ment, mi lesz a sok magára maradt ukrán nővel?
A nyugat-európai prostik 40 százaléka ukrán .
nem fogod megkapni ingyen az ukrán csajokat
2-es
40 milliós Ukrajna már csak volt mire véget ér a háború és az öt megye Oroszországhoz kerül Ukrajna jó ha 30 milliós ország marad. Egyébként szerintem se azzal az 1 millió halott és súlyosan maradandóan sebesült ukrán katonával lesz a nagy hiány, hanem azzal hogy a külföldre menekült vagy 2 millió ukrán hadkötelesnek nagy része haza sem akor majd térni.
A legnagyobb baj akkor történhet ha az ukrán vezetés tényleg el akarja húzni a háborút 2033-ig úgy hogy besorozzák a 18-25 év közötti férfiakat is akik eddig nem voltak kötelesek a seregben szolgálni. Ebben az esetben már végképp nem lesz fiatal és középkorú egészséges épp férfi Ukrajnában mire a háború véget ér.
Így olvasd az ukrán szót. Úgye öt betűs szó, első betűje u, az ótödik:n tehát 15.
Szóval megadom a kódot, így olvasd:21354(m)
Igen, ezt lenne jó csinálni az ukrán csajokkal.
A #6os vagyok.
Hogy lepontozott a sok habzószájú. 😀
Pontozhattok kétszer is, attól még Ukrajna kiürül, és igaz amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!