Ez hogy lesz, meddig hédereznek még az ukránok Kurszk megyében?
Figyelt kérdés
Az a része érdekel, hogy technikailag hogy lesz vajon? Ennyire puhap..csök nem lehetnek az oroszok. Egyre beljebb engedik őket? Miért nem veszik körül, aztán ami belefér...
Ha ott maradnak az ukránok, akkor ott be lesznek ékelődve, és csinálnak, amit akarnak? Aki kicsit ért a hadászathoz, szerintetek ez hogy lesz megoldva?
aug. 11. 19:15
21/33 anonim válasza:
23:20 - lassa nem lesz mivel visszamenni. :D
22/33 anonim válasza:
21# Ne izgulj, mire az orkok odaérnek még gyalog is visszaérnek kijevbe.
23/33 anonim válasza:
Bocsi elírtam. :) Nem lesz kinek visszamenni. ;)
24/33 anonim válasza:
Te honnan veszel ilyen vágyelvű gondolatokat? Én olvasom az orosz milbloggereket, ők rohadtul nem ilyen optimisták, sőt.
25/33 anonim válasza:
23: az ukrán csapatok a legújabb hírek szerint még mindig előre haladnak... nem hátra.
27/33 anonim válasza:
26: ja, hát az orosz hírek szerint már lassan egy hete kiverték őket. :D Ahogy a nyomorult Geraszimov remegve lejelentette a cárnak a dicső győzelmüket, hát az milyen röhejes volt.
28/33 A kérdező kommentje:
De ezt akkor most úgy kell elképzelni, hogy a nagyok (Putyin, Geraszimov, stb.) mindenki futkos, mint pók a falon, és próbálják megoldani a helyzetet? Mert nekem úgy jön le, hogy mindenki tök jól elvan, várják a sült galambot.
aug. 12. 10:30
29/33 anonim válasza:
Szerintem azok futkosnak akiknek Putyin kiadta hogy meg kell oldani a dolgot.
30/33 A kérdező kommentje:
Amúgy akik betörtek oda, szerintetek hányan tudnak ukrán nyelven? Lehet, hogy mind zsoldosok.
aug. 12. 10:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!