Mit jelent a méltatlanság?
Már lassan 1 éve nincs szerződésem a honvédség nem akar elengedni a "háborús" helyzetre való tekintettel.
Idén nem voltam hajlandó megcsinálni a fizikai állapot felmérést így méltatlanságival el küldenének ha 6 havi fizetésemet bruttósítva vissza fizetem.
De a lényeg milyen méltatlanságról beszélünk ha már elitélteket is felvesznek?
Nekem anno még erkölcsi bizonyítványt kellet hozni.
Szerintem meg elég szomorú hogy "háborús veszélyhelyzet " van érvényben holott nem fenyeget minket semmi ilyesmi
"méltatlanság" = szubjektív tényező amivel le lehet valaki szerelni / büntetni úgymond pofára. Te viszont nem méltatlan vagy, hanem parancsmegtagadó, ami igen jelentős különbség!
Egyébként meg lépj be pártba, s vállalj tisztséget - máris le fognak szerelni :D
#3 már az sem számít
Nálunk az egyik srác belépet az egyik pártba, kétszer felszólították hogy lépjen ki.
Nem tette meg harmadszor a pártot szólították fel hogy rakják ki a pártból.
Most jelenleg egy indokkal engednek el tudtommal ha öngyilkossági hajlamaid vannak.
Pszichologia tenyleg nem jo, mert egyreszt kiserletet se eri meg, masreszt nem jol mutat a papirok kozott.
Elvezd a szitut, h kb nem csinalhatsz rosszat, a fizud csippan.
Neked mi a bajod a sereggel? Merre vagy? Milyen rendfokozati allomanyba vagy? (azert igy kerdezem, h ne lehess beazonosithato)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!