Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit jelent a méltatlanság?

Mit jelent a méltatlanság?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 éve nincs szerződésem a honvédség nem akar elengedni a "háborús" helyzetre való tekintettel.

Idén nem voltam hajlandó megcsinálni a fizikai állapot felmérést így méltatlanságival el küldenének ha 6 havi fizetésemet bruttósítva vissza fizetem.

De a lényeg milyen méltatlanságról beszélünk ha már elitélteket is felvesznek?

Nekem anno még erkölcsi bizonyítványt kellet hozni.

júl. 30. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Te tényleg méltatlan vagy mindenre.
júl. 30. 14:32
 2/6 PMC Wagner ***** válasza:
100%

Szerintem meg elég szomorú hogy "háborús veszélyhelyzet " van érvényben holott nem fenyeget minket semmi ilyesmi

júl. 30. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

"méltatlanság" = szubjektív tényező amivel le lehet valaki szerelni / büntetni úgymond pofára. Te viszont nem méltatlan vagy, hanem parancsmegtagadó, ami igen jelentős különbség!

Egyébként meg lépj be pártba, s vállalj tisztséget - máris le fognak szerelni :D

júl. 30. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

#3 már az sem számít

Nálunk az egyik srác belépet az egyik pártba, kétszer felszólították hogy lépjen ki.

Nem tette meg harmadszor a pártot szólították fel hogy rakják ki a pártból.

Most jelenleg egy indokkal engednek el tudtommal ha öngyilkossági hajlamaid vannak.

júl. 31. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 mondjuk a pszichológiai alkalmatlanság tényleg nem rossz trükk, csak van sajna hátulütője. Ott marad az EESZT-dben és ha máshova jelentkezel ahol van pszichológiai alkalmassági, akkor ott automatikusan elutasíthatnak érte.
júl. 31. 23:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Pszichologia tenyleg nem jo, mert egyreszt kiserletet se eri meg, masreszt nem jol mutat a papirok kozott.

Elvezd a szitut, h kb nem csinalhatsz rosszat, a fizud csippan.

Neked mi a bajod a sereggel? Merre vagy? Milyen rendfokozati allomanyba vagy? (azert igy kerdezem, h ne lehess beazonosithato)

aug. 3. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!