Az új köztársasági Elnök is felköszönti majd ezeket az alja celebeket?
Figyelt kérdés
febr. 18. 15:44
1/9 anonim válasza:
neked alja a pártnak értékes bírka kaja
2/9 anonim válasza:
természetesen, összeér ami összetartozik, egy a beszélő golyóstoll a falunapok haknikirályaival egy szinten van.
4/9 anonim válasza:
Még az angol királynő hivatala is válaszolt mindenféle rajongói levelekre, szóval szerintem nincs értelme ezen lovagolni. Amíg nincs bizonyíték arra, hogy Móricka kisiskolás szülinapi maghívójára nem válaszoltak, addig a Győzi szülinapi meghívójára adott válaszon sem kell kiakadni. Ez puszta formalitás. Vannak ennél nagyobb gondok is. Viszont ha Móricka meghívójára nem válaszolnak, Győziére meg igen, akkor az szerintem is gáz.
5/9 anonim válasza:
A protokoll szerint Győzikének előbb meg kellett volna érdeklődnie N. Katalin, és Sz. Péter titkárságán, elfogadnák-e a meghívást. Ha igen lett volna a válasz, (valószínűleg nem) akkor illett volna csak elküldeni a meghívót. Győzike volt a bunkó és/vagy felfuvalkodott, amikor előzetes egyeztetés nélkül hívta meg őket. Azt is el tudom képzelni, hogy mindkét meghívott a sajtóból tudta meg, hogy felköszöntötte Győzikét.
6/9 anonim válasza:
Egyszerű polgárként annak küldesz meghívót akinek csak akarsz, nem szükséges tisztában lenned a protokollszabályokkal.
7/9 anonim válasza:
#6 Egyszerű polgárként igen, de egyrészt N. Katalin és Sz. Péter nem egyszerű polgár, másrészt Győzike egy Magyarországon világhírű celeb. Neki ismernie kell(ene).
8/9 anonim válasza:
#6 Egyszerű átlagemberként sem kínálok muszlim vagy zsidó embert disznóhússal.
9/9 anonim válasza:
Szerintem sok dologban lehet kritizálni a kormányt és a különféle állami hivatalokat, de ez pont nem az. Ha most én bármilyen marhasággal megkeresem a köztársasági elnökséget vagy a külügyminisztériumot és válaszolnak rá, szerintem azzal csak a kötelességüket teljesítik. Győzi levelet írt, választ kapott rá és eldicsekedett vele. Legfeljebb őt lehetne azzal kritizálni hogy minek küldött meghívót, de hát tudjuk hogy ő celeb akinek mindig kell az öt perc hírnév. Szerintem szánalmas az ezzel kapcsolatos cirkusz. A valós problémákkal kellene foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!