Mi a véleményetek a Francia Idegenlégióról?
Illetmény táblázat kimaradt az előző válaszomból:
"A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:47"
Azért írtam, hogy egyszerű zsoldosok mert azok. Szerinted miért hívják Francia IDEGENLÉGIÓNAK?Csak nem azért mert túlnyomórészt nem Francia állampolgárokból áll? A Franciák a gyarmataikra őket küldték harcolni és nem hazaszeretetből mentek hanem zsoldért.Az hogy egyszerű úgy értem a szakmája a katonáskodás amiben persze meg kell felelni nem úgy egyszerű, hogy akárki alkalmas rá.
Értenek rendesen a melójukhoz, de a legtöbb egy retardált barom:)
És igen, szerintem se hazaszeretetből hanem pénzért mennek ki, és igenis zsoldosok.
14:27-es, igazad van, többek között a média aki h*lye, nem pedig akik téves infókat kapnak, mert rengeteg sok baromságot és legendát, teljesen valótlan dolgot állítanak a Légióról.
Utolsó, te biztos rengeteg Légióst ismersz, ha ilyen bátor következtetéseket vonsz le hogy retardáltak. Elárulom neked, ugyan olyan normális emberek mint mindenki más, sőt sok embernél sokkal normálisabb, sok esetben családos férfiak, akik különböző indítatásból kerültek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!