Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Közmédia mikor fog beszámolni...

Közmédia mikor fog beszámolni arról, hogy egy átlag orosz katona pár napot él túl csak a fronton?

Figyelt kérdés

Hetekig azzal mosták az emberek agyát, hogy egy átlag ukrán katona 3 óráig él a fronton. Akkor ezek az oroszok mit mondjanak?

[link]

Július 7-én elindult a frontra, 9-én meghalt.

[link]

Június 11 szerződés aláírva, 2 nap tréning, június 13 a frontra küldve. Valszeg halottak már.

_________

[link]

Április 2 aláírta a szerződést, nyolcadikán eltűnt

2024. júl. 15. 21:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%

#10 3 millió ember? A teljes haderő légierővel, tengerészettel együtt számlál annyit, mint amennyi sérültet te most benyögtél :D

Egyrészt egy átlagos orosz katona tovább él a fronton mint egy átlagos ukrán, másrészt az orosz katonák több és jobb kiképzést kapnak, harmadrészt az orosz morál jobb mint az ukrán, köszönhetően a rengeteg önkéntesnek és a lassú, de folyamatos és tabil előrehaladásnak a fronton.

Jól mutatja Oroszország emberi erőforrásait, hogy a mai napig nem került sor újabb mozgósításra, és Putyin szerint nincs is ilyenre szükség. Pusztán önkéntesekből fel tudják tölteni a veszteségeket, el lehet képzelni milyen az orosz morál, ha az oroszok tömegével jelentkeznek harcolni.

2024. júl. 16. 10:13
 12/18 A kérdező kommentje:

Jó kiképzést kaphatnak 2 nap alatt. 😂

Mégis azzal van tele a Twitter hogy az ukrán drónok hogy szedik szét az oroszokat és nem fordítva

2024. júl. 16. 10:15
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

#12 Mégis az oroszok haladnak előre még az ukránok által üzemeltetett DeepStateMap szerint is:

[link]

Július 14-én 4 helyen, 13-án 4 helyen, 12-én szintén 4 helyen, 11-én 2 helyen, 10-én 2 helyen, 9-én 2 helyen, 8-án 4 helyen, 7-én 3 helyen értek el az oroszok eredményeket, köztük 2 települést elfoglaltak. Ez időszak alatt ukrán részről egyetlen egy bejegyzés van 12-én, amikor egy határmenti faluból tolták vissza az oroszokat.

Elég nagy baj lehet ukrán oldalon, ha a 2 napos kiképzéssel 3 naponta hulló katonák ilyen szinten verik az ukránokat :D

2024. júl. 16. 11:16
 14/18 PMC Wagner ***** válasza:
#12 A twitteren ha rámész a hamasz vagy hezbollah fiókjaira azt a következtetést szűrheted le hogy izraelnek is már több tízezres a vesztesége holott nem sőt épp ellenkezőleg
2024. júl. 16. 11:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#12 A közösségi médiaplatformokat is használja mindkét oldal dezinformációs céllal.

Ha ezeknek a híreknek hinni lehet akkor Putyin már szinte az összes létező betegségben szenved és nemsokára meg fog halni.

2024. júl. 16. 14:12
 16/18 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Kérdező

Az orosz tüzérség ellen Milyen kiképzést kell keresni ?

2024. júl. 16. 19:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Fideszesként fontosabb neked az ukrán élet, mint az orosz.

2024. júl. 16. 23:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Minden összecsapásban a zöldfülűek esnek el a legkönnyebben.
júl. 18. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!