SEGÍTSÉG! Navy SEAL-be való csatlakozás lehetséges számomra?
Sziasztok, határozott és egyértelmű válaszokat szeretnék kapni!
16 éves vagyok magyar születesü és mindent minden áron hajlandó vagyok megtenni azért hogy Amerikában a Navy SEAL-ek között szolgálhassak!
Három év múlva 2027 májusában leérettségizek, majd 2027 július környékén kiutazok ekkor már 19 éves leszek (júni 2. születésnapom), a tenger közelében keresek egy olcsó akár lakótársakkal megosztott lakást, megigényelem a zöldkártyát 2 év múlva megkapom (hisz lassu a rendszer) ekkor 21 éves leszek, aztán még 5 évet kint élek, hogy az állampolgársagot is megkapjam ami öt év helyett hat év lesz hiszen lassu a rendszer, ekkor 27 éves leszek és karácsony körül járunk, az elmúlt 11 év alatt folyamatosan fejlesztem magam fizikálisan és mentálisan megcsinálom az ASVEB tesztet, és utána a 6 hónapos BUD/S kiképzést, mielőtt 28 éves lennék és kicsúsznék a korhatárból, ekkor 2036-ot fogunk írni, NAPRAKÉSZ, PONTOS, EGYÉRTELMŰ, HATÁROZOTT választ és véleményt szeretnék kapni végteneül hálás lennek, a válaszokat akár itt akár messengeren várom!
A kérdés, hogy a leirtak lehetsegesek-e a törvények szerint? Ha nem miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!