Ki fog először ráunni az ukrajnai háborúra és elkezdeni hátrálni?
Szerintem az EU, de nem fentről, hanem lentről. Lassan kezd majd jönni a nyomás az emberek felől, hogy inkább saját megukra kellene költeni a pénzt ahelyett, hogy odaadnák az ukránoknak, meg mindenféle kedvezményeket adnának nekik. Már a mostani EU választáson is erősödött a jobboldal, volt is balhé több helyen, aztán jönnek majd helyi választások is.
Mondjuk ettől az USA még tolhatja őket fegyverrel. Kifogyni nem is fegyverből, hanem emberből fognak szerintem.
8: a kérdés:
"Ki fog először ráunni az ukrajnai háborúra?"
az 5-ös válasza: az eu.
alexfláj válasza: "az EU? Nem is tudtam, hogy mi támadtuk meg Ukrajnát."
gratulálok az értelmezéshez!
kérlek fejtsd már ki hogy az 5-ös hol írta azt le hogy az eu támadta meg ukrajnát? mert látom elolvastad az első két szót és már reagáltál ész nélkül.
várom a kínos magyarázkodásod.
@8: mivel a háborúzást csak a háborúzó fél tudja megunni és hátrálni, így ha valamelyik magas tudású az EU-t írja, akkor nyilván azt képzeli hadviselő félnek. Kihátrálni és hazamenni pedig csak az agresszor képes, az otthon védekező nem -ergo az illető az EU-t képzeli támadó félnek.
Ellenkező esetben nem írt volna ilyen kapitális baromságot, hogy összekever minket a ruszkikkal...
És tényleg kínos, ha ezt magyarázni kell: akinek az intelligenciája meghaladja egy átlagos törpefenyőét, az minden magyarázat nélkül is tudja.
olvasgasd többször a kommenteket és próbáld meg értelmezni is, még ha nagy kihívást jelent is számodra:
"Ki fog először ráunni az ukrajnai háborúra?"
az eu.
az már a te szűk értelmi képességed bizonyítja ha a feleket kizárólag katonailag résztvevőként látod. ha nem látod hogy az eu, nincs katonailag benne a háborúba hanem támogatást ad csak, az ciki. a támogatást is meg lehet "unni".
kapitális baromságokat pedig te írsz, bonyolult ez neked. a kínos pedig te vagy, hogy képes vagy a hülyeséged magyarázni még több hülyeséggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!