Egy Magyar-Szerb háborút ki nyerne meg? (Más országok segítsége nélkül)
Mondok egy példát:
- Ha a szerb azt mondja, hogy "megverlek!" az azt jelenti, hogy tényleg megver. Tehát olyasmi mint az amerikai filmekben, hogy "bully-zás" az nem gyakori, mert ha a bully odamegy a szerbgyerekhez, hogy bullyzza, akkor a szerb gyerek nekiesik verekedni (függetlenül attól, hogyha sokkal nagyobb és erősebb is tőle). Szerbiában amikor iskolába jártam, mindannaposak voltak a verekedések (néha még lányok is egymással összeverekedtek).
Viszont amikor átköltöztem Magyarországra és keménykedni kezdtek velem és én meg úgy álltam hozzá, hogy "na most akkor lássuk mi lesz!" akkor elmentek. Különösen a Blaha vagy angyalföldi aluljárókban keménykedtek velem bizonyos "norvégok". De sosem lett semmi, mert amint élesebbre fordult volna a dolog, mind elmentek. Tehát eltartott egy ideig, míg megtanuljam, hogy amikor a magyarországi keménykedik, akkor ott nem arról van szó, hogy tényleg verekedni akar, hanem ez náluk valamiféle ego-boosting cucc. Nagybácsim is mondta, hogy amikor még anno jugoszláv állampolgárként egyszer turistáskodni ment át Magyarországra, akkor valaki rátámaszkodott a kocsijára és odament hozzá kötekedni, ő meg bemosott egyet neki és az egyből kifeküdt.
Tehát Szerbiában, nincs szükség ilyen teátrális kakaskodásra, ott csak szimplán verekedés van oszt csókolom.
Mindig jókat röhögök ezen az oldalon is, amikor megy a szájkarate, hogy "így bukik az Zorbán meg úgy bukik!" meg, hogy "na most majd fellázadunk és leváltjuk és mindent (is) elszámoltatunk!" meg hasonló szövegek. Dehogy fogják ezek 😆 A végén otthonmaradnak a fotelben és semmi sem lesz.
Amelyik kutya ugat, az nem harap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!