Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha besoroznának egy jövőbeni...

Ha besoroznának egy jövőbeni európai hadseregbe, akkor bevonulnál?

Figyelt kérdés
Ha besoroznának, bevonulnál, vagy nem? Lenne olyan ellenség aki ellen bevonulnál (hülye példa: Oroszország ellen igen, de Kína ellen már nem). Kérlek rendesen válaszoljatok, az érdekel, hogy hajlandóak lennétek-e meghalni az Európai Únióért vagy nem. Ha nem vonulnál be, akkor azt árulásnak tartanád?

jún. 9. 06:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%

Nem, én 0rbán Viktort jelölném, mint bajnokomat, hiszen, tudom, hogy, ha rászavazok, a testével védi meg az összes fiaimat a hábitól.

0rbán fog menni helyettem, tutibizti.

jún. 9. 06:39
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Dehogyis. Ha kapnák erről levelet, akkor irány Dél-Amerika.
jún. 9. 06:52
 3/22 anonim ***** válasza:
62%

Ugyanannyi értelme van ennek a kérdésnek, mintha azt kérdezném, hogy ha piros hó hullana, akkor építenél-e hóembert?

Persze megkérdezhetném, de minek?

jún. 9. 07:07
 4/22 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy halnék meg egy olyan elmebeteg gondolatért mint az Európai Egyesült Államok
jún. 9. 07:32
 5/22 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
43%
Ha besoroznak, akkor nem döntheted el, hogy be akarsz-e vonulni, menni kell.
jún. 9. 07:42
 6/22 anonim ***** válasza:
51%
5: A hippik sem vonultak be, elégették a behívóikat a vietnami háborúba.
jún. 9. 09:47
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vonulnék. Ha két politikusnak problémája van, rendezzék le egymás között, ne én harcoljak helyettük! Ez kb. olyan, mint ha egy kocsmában nézeteltérésem támadna valakivel, és mindketten felrántanánk egy-egy embert, hogy helyettünk verekedjenek meg, miközben mi sörözgetve nézzük.
jún. 9. 09:49
 8/22 A kérdező kommentje:
3-as Az EP választások utáni azonnali javaslatról van szó. Manfred Weber és a néppárt javaslata.
jún. 9. 09:51
 9/22 anonim ***** válasza:
45%
8: Az csak egy félreértés volt. Németországba javasolja, nem egész Európára.
jún. 9. 09:57
 10/22 anonim ***** válasza:
2-es, addigra már zárnák a határokat, nem mennél sehova (ezt nem érti meg a sok libsi).
jún. 9. 11:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!