Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kijelenthető, hogy Ukrajna...

Kijelenthető, hogy Ukrajna megnyerte a második Harkivi csatát is?

Figyelt kérdés
Az orosz előrenyomulás hetek óta stagnál Harkiv megyében.

jún. 8. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
Nem jelenthető ki, minden a tervek szerint halad, orosz édestestvéreink győzni fognak! 🇭🇺🧡🇷🇺
jún. 8. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

A hírek nem egészen erről szólnak.

[link]

jún. 8. 21:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem küldj be ide egy 2 éves cikket
jún. 8. 21:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez jólesz neked?

[link]

jún. 8. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Az ukránok 3-4x túlerőben vannak. A folyót használják határként és annak ágait az oroszok. Az összes hidat lerombolták, kivétel egyet, a "mini" front közepén. Ott törtek be az ukránok és veszik vissza a területet (jó lassan). De ez egyértelmű csapda. Ahogy betörnek azon az 1 hídon az ukránok, 3 oldalról lövik őket az oroszok.

Kinek mi éri meg. Az ukránok odamentek 40 ezren, és azon az egyetlen hídon keresztül próbálnak visszavenni területeket. Az oroszok pedig lövik azt az 1 hidat, ahonnan mehet az ellentámadás 3 oldalról.

jún. 8. 21:35
 6/10 A kérdező kommentje:
#4 lépj fel a deepstsemapra aztán nézd végig az orosz "előrenyomulásokat" az elmúlt 3 hétből 😂
jún. 8. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel ez engem annyira hogy végig böngésszem az összes portál.
jún. 8. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Inkább patthelyzet, amiben az oroszok taktikailag győztek, stratégiailag viszont az ukránok.

Az oroszok nem is akarták elfoglalni Herszont, csak létre akartak hozni egy újabb aktív frontszakaszt, amit az ukránok kénytelenek jobban védeni, elvonva ezzel a többi frontszakaszról az erőiket. Illetve az orosz tüzérségi, technikai eszköz fölényt kihasználva ott is apaszthatják az ukránok erőforrásait.

Stratégiailag az ukránok nyertek, mivel engedélyt kaptak arra, hogy a nyugati fegyverekkel közvetlenül támadják az orosz területeket.

Hogy hosszú távon ki nyert/veszített meg nem egyetlen frontszakasz dönti el, hanem azok összessége.

jún. 8. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#6 Én napi rendszerességgel követem a Deepstatemap-et, és pont hogy az elmúlt hetek, sőt, hónapok tele vannak orosz előrenyomulásokkal. Szinte nem telik el olyan nap, hogy ne húznának be valamit az oroszoknak.

Nézzük pl. májust:

2-án, 3-án, 4-én, 5-én és 6-án is jelentettek orosz előrenyomulásról.

7-én nem volt frissítés, 8-án viszont volt kettő is, mindkettőben orosz előrenyomulásról írnak. 03:57-kor 2, 23:06-kor pedig 3 régióból.

9-én szintén nem volt frissítés, 10-én viszont 5 településnél jelentettek orosz előrenyomulást.

11-én nincs frissítés, 12-én 9 területről jelentettek orosz előretörést, és másik 5 település elvesztését is bejelentették.

13-án 7 településnél nyomultak előre az oroszok, Lukantsit el is foglalták, ezekről 23:48-kor írt a Deepstate.

14-én nem volt frissítés, 15-én 2 régióból jelentettek orosz előretörést.

16-án is orosz előretörésről írtak, 17-én nem volt frissítés, majd 18-án Buhruvatka elvesztését, és orosz eredményeket írtak Netailove, Berestove és Novomykhailivka településekhez.

19-én 10 településnél írtak orosz előrenyomulásról, 20-án szintén több területen voltak sikeresek az oroszok.

21-én nem volt frissítés, 22-én 4 településnél szintén orosz előretörésről írt a Deepstate.

23-án volt 2 frissítés is, ezekben 4 területen jelentettek orosz győzelemről.

24-én nem frissítettek, 25-én 4 területről jelentettek orosz győzelmet, 23:03-kor pedig elismerték Umanske elvesztését.

26-án 7 területhez írtak orosz előrenyomulást, és bejelentették Netaylove elvesztését.

27-én 3, 28-án 2, 30-án szintén 2 területről írtak orosz előretörést, 29-én nem volt frissítés.

31-én megint 3 területen volt orosz siker.

Ukrán sikerről a Deepstatemap egész május alatt egyetlen egyszer sem írt.

Ebben a hónapban (június) is szinte mindegyik napra írtak orosz területszerzést, és 6-án elismerték Ivanivka elvesztését.

[link]

Ukrán eredményért egészen 04.30-ig kell visszamennünk, amikor az ukránok Yampolivkától keletre elfoglaltak egy ERDŐSÁVOT. A Deepstate úgy ír róla, hogy "regained positions". Erre a napra jegyeztek egyébként orosz területszerzést Ocheretynetől nyugatra, Krasnohorivkában, Kyslivkában, Urozhaynében és Novooleksandrivka közelében is amellett, hogy elismerték Keramik és Novokalynove elvesztését is.

jún. 8. 23:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Már most is előrenyomulnak az oroszok, és minden valószínűséggel 2024 novemberében Trump megnyeri az amerikai elnökválasztásokat, 2025 januárjában beiktatják. Valamikor a következő hónapokban Franciaországban is hatalomra kerül Le Pen. Legkésőbb 2025 nyarára Ukrajna elesik.

Nem akarom, hogy ez történjen, de nincs értelme áltatni magunkat.

jún. 10. 23:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!