Van még értelme Ukrajnát támogatni a háborúban?
Figyelt kérdés
Így bő 2 éve a háborúban már el kellene dönteni, hogy miféle véget akarnak vetni a nyugati hatalmak ennek a háborúnak.
Én az ukránokat pártolom de már több mint egy éve nem történt semmilyen áttörés a fronton és ennyi idő után már tényleg pénznyelőnek tűnik minden támogatás.
Gondolom mindenki sejti, hogy Putyin hamarabb fogja a teljes orosz lakosságot kiküldeni a frontra, mint hogy lemondjon Ukrajnáról. Az ukránok meg nem tudják de szerintem nem is akarják addig a pontig folytatni ez a háborút.
jún. 4. 07:36
2/15 anonim válasza:
"de már több mint egy éve nem történt semmilyen áttörés a fronton"
És a front mögött?
4/15 anonim válasza:
"Én az ukránokat pártolom"
Akkor te nem vagy tisztességes ember.
5/15 anonim válasza:
Sosem volt értelme. Az oroszok már az első hetekben megnyerték ezt a háborút. Akármeddig tömik pénzzel és fegyverekkel Ukrajnát, két kimenetel lehetséges: orosz győzelem vagy világháború.
6/15 anonim válasza:
Persze, hogy van, mindaddig van, amíg az ukránok harcolni akarnak és teszik is.
8/15 anonim válasza:
Az európaiaknak ez erkölcsi kötelessége.
9/15 anonim válasza:
Soha nem volt értelme, mert Ukrajna jelenleg akadálya, hogy területileg is egyesülhessünk anyaországunkkal az Orosz Föderációval és lakosságcserével hazatérhessünk őshazánkba Közép-Ázsiába türk édestestvéreink közé. 🇭🇺🧡🇷🇺
10/15 anonim válasza:
Talán majd befejezik maguktól, amikor már a 80-90 éves korig terjedő korosztály kerül sorozásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!