Gamestar kérdése:
Támogatnátok vala Ukrajnát mindenféle földi jóval?
Figyelt kérdés
Személy szerint én nem. Nem acsarkodnék bele ilyen konfliktusba. Mi egy kis ország vagyunk, ez meg egy olyan háború ami két világhatalom között éleződött ki. Hagynám a francba, inkább nézném karba tett kézzel, utána elfogadnám Kárpátalját. Esetleg bevágódna egy kis kommunizmus és picit (talán) jobban élnénk.jún. 3. 15:56
11/14 A kérdező kommentje:
Persze, sajnálom azokat akik a fronton halnak meg, de nem hiszem, hogy az egész rajtunk múlna. Mi is szívóztunk egy életen át, minket persze szinte soha nem támogatott senki (nagyvonalakban). Most itt van ukrajna, mindenki segíteni akar neki, de trianonnal senki se foglalkozik.
jún. 15. 18:35
12/14 anonim válasza:
11#
Te meg miről beszélsz????
2004 óta vagyunk az eu tagjai
2004 óta kapjuk az eu-s pénzeket
Magyarország több pénzt kapott az eu-s támogatások formájában,mint a nyugat Európai országok a Marshall segély keretében
Hol vannak az eu-s pénzek?
jah hogy fidesz zsebre vágta
lölönél a tiborcznál és a többi semmirekellő fideszesnel van,
ti pedig fideszes szekta hívők még tapsoltok is ehhez.
Hát gratulálok
13/14 A kérdező kommentje:
Am nem vagyok fideszes, és ezért mondtam, hogy nincs pénz, mert elherdálják
jún. 15. 18:47
14/14 anonim válasza:
'de trianonnal senki se foglalkozik.'
Több, mint 100 éve volt, mi értelme?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!