A NATO, USA mit lépne, ha Oroszország atomrobbantást csinálna az Űrben Ukrajna felett vagy pedig az Atlanti-óceán északi részén, de emberi áldozatok, halottak nem lennének?
Figyelt kérdés
jún. 1. 00:11
1/8 anonim válasza:
iszonyat mennyiségű halálos áldozat lenne, ha atomfegyvert robbantanának az űrben.
3/8 anonim válasza:
Én láttam az erre vonatkozó titkos dokumentumokat, hátul a tyúkolban, de, ha leirom, akkor, tuti, hogy viszik az összes tojásomat, ami a tojásosnokedlihez kell.
Sa
4/8 anonim válasza:
Az Atlanti-óceán északi része, ahol semmilyen lakott területet nem érne el a robbanás semmilyen hatása közvetlenül, olyan közel van az USA-hoz, még a tőlük legtávolabbi pont is, hogy az konkrétan felérne egy hadüzenettel. Onnantól pedig nincs kérdés, h mit lépne.
5/8 anonim válasza:
"Az Atlanti-óceán északi része, ahol semmilyen lakott területet nem érne el a robbanás semmilyen hatása közvetlenül..."
kivéve a bomba által gerjesztett EMP, amitől kb. az összes Európa és Amerika fölött éppen levegőben lévő repülőgép lejönne igen gyorsan és ez még csak a kezdet lenne...
6/8 anonim válasza:
#5 jó persze most belemehetünk abba is, h az atombomba óriási energiája beleszarik a Golf-áramlatba és vége a világnak. A kérdező egy olyan fiktív helyzetet vázolt fel, ahol nem történik komolyabb gond, nem hal meg senki, nem pusztul el semmi, “csak” felrobban az atombomba. Én erre válaszoltam.
7/8 anonim válasza:
#6:
a kérdező tudatlan.
egy olyan helyzetet vázolt fel, ami SZERINTE nem okoz komolyabb gondot, SZERINTE nem hal meg senki stb.
a valóság ellenben az, hogy a általa felvázolt esemény nemhogy nem ártalmatlan, hanem konkrétan katasztrofális következményekkel járna, amiről nem ártana (szerintem) tudnia...
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom, hogy közvetlenül nem hal meg senki a robbantásban.
jún. 1. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!