Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A NATO, USA mit lépne, ha...

A NATO, USA mit lépne, ha Oroszország atomrobbantást csinálna az Űrben Ukrajna felett vagy pedig az Atlanti-óceán északi részén, de emberi áldozatok, halottak nem lennének?

Figyelt kérdés

2024. jún. 1. 00:11
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
iszonyat mennyiségű halálos áldozat lenne, ha atomfegyvert robbantanának az űrben.
2024. jún. 1. 00:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Mérgelődne egy sort.
2024. jún. 1. 01:15
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Én láttam az erre vonatkozó titkos dokumentumokat, hátul a tyúkolban, de, ha leirom, akkor, tuti, hogy viszik az összes tojásomat, ami a tojásosnokedlihez kell.

Sa

2024. jún. 1. 06:29
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Az Atlanti-óceán északi része, ahol semmilyen lakott területet nem érne el a robbanás semmilyen hatása közvetlenül, olyan közel van az USA-hoz, még a tőlük legtávolabbi pont is, hogy az konkrétan felérne egy hadüzenettel. Onnantól pedig nincs kérdés, h mit lépne.
2024. jún. 1. 08:41
 5/8 anonim ***** válasza:

"Az Atlanti-óceán északi része, ahol semmilyen lakott területet nem érne el a robbanás semmilyen hatása közvetlenül..."

kivéve a bomba által gerjesztett EMP, amitől kb. az összes Európa és Amerika fölött éppen levegőben lévő repülőgép lejönne igen gyorsan és ez még csak a kezdet lenne...

2024. jún. 1. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 jó persze most belemehetünk abba is, h az atombomba óriási energiája beleszarik a Golf-áramlatba és vége a világnak. A kérdező egy olyan fiktív helyzetet vázolt fel, ahol nem történik komolyabb gond, nem hal meg senki, nem pusztul el semmi, “csak” felrobban az atombomba. Én erre válaszoltam.
2024. jún. 1. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

#6:

a kérdező tudatlan.

egy olyan helyzetet vázolt fel, ami SZERINTE nem okoz komolyabb gondot, SZERINTE nem hal meg senki stb.

a valóság ellenben az, hogy a általa felvázolt esemény nemhogy nem ártalmatlan, hanem konkrétan katasztrofális következményekkel járna, amiről nem ártana (szerintem) tudnia...

2024. jún. 1. 10:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom, hogy közvetlenül nem hal meg senki a robbantásban.
2024. jún. 1. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.