Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egyesek miért ennyire rosszind...

Egyesek miért ennyire rosszindulatúak, hogy besoroznák a fiatalokat?

Figyelt kérdés
Most itt ez az orosz-ukrán szembenállás, minő kitűnő alkalom egyesek szerint egy háborúra. Az már nem is érdekes, hogy ugyan ehhez mi közünk lenne, az ő kettejük dolga, majd le is meccselik egymás között. De azért néhányan nyomatják a süketelést, hogy majd a NATO mindenképpen hadba lép (látnokok talán?), és akkor majd úgyis visznek mindenkit. Közben meg jól tudják hogy ez úgysem így lesz, a mi országunk nem válik háborús színtérré és máshová sem megyünk harcolni. Szóval akkor minek kéne válogatás nélkül mindenkit x hónap vagy év harci kiképzésben részesíteni? Majd aki szeretne ezzel foglalatoskodni, az nyilván részt fog venni ilyen képzésben önként. Miért kell ilyen rosszindulatúnak, irigynek lenni, hogy "ha én szívtam, szívjon más is"? Felelős szülőként szeretnétek, ha a gyerekeiteket vagy titeket elvinnének katonának? Akkor akik így gondoljátok mit akartok ezzel?
2024. máj. 28. 08:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Valszeg egy hozzánk hasonló átlagproli se az első, se a második vh előtt nem látta jönni a vh-t, aztán mégis lett.

Az én véleményem az, hogy nem kellene ezt bagatelizálni, hanem fel kellene készülni. Abból, még nem lesz baj, abból lesz, ha készületlenül állunk és várjuk.

2024. máj. 29. 09:56
 22/23 A kérdező kommentje:

Várja akinek van erre ideje, én nem várom mert nem lesz

Kb annyi esély van rá, mint hogy nagy mennyiségű aranyat vagy olajat találnak alattunk, azt is várhatjuk

2024. máj. 29. 10:04
 23/23 anonim ***** válasza:
A Börzsönyben sem sejtette senki, hogy van!... :D
2024. máj. 29. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!