Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszfanok, milyen érzés,...

Oroszfanok, milyen érzés, hogy a "medve" már egy offenzíva végrehajtására sem képes?

Figyelt kérdés

A harkivi offenzívájuk pár nap alatt kudarcba fulladt amint elkezdtek érkezni az amerikai szállítmányok.

Miért olyan nehéz elismerni, hogy az oroszok nem tudják felvenni a versenyt a NATO-val?

máj. 25. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
A legviccesebb, hogy a nagy csicskáztató, mindenkit be-pincsi-kutyáztató Putyin, elment becsicskulni a kínaiaknak 😂😂 putyin az új pincsi kutya
máj. 25. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Nem vagyok orosz rajongó.

De az nyilt információ, hogy most van (május 21. óta) az Orosz védelmi minisztérium 12. Főigazgatóságának (GUMO) 1558 nem stratégiai nukleáris robbanófejjel az ukrán viszonylatban telepített összes erőre kiterjedő hadgyakorlata, ezért most mással nem tudnak foglalkozni.

máj. 25. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Nem vagyok orosz fan, de a harkivi offenzíva nem Harkiv elfoglalására irányult, hanem az ukrán erők megosztására. Harkiv "gyors" elfoglalásához legalább egy fél milliós haderő kellett volna, az oroszoknak összesen talán ha van ennyi katonájuk Ukrajnában...

Stratégiailag ez egy hatalmas hiba volt az oroszoktól. Hónapok óta állt a front, Ukrajna nyugati támogatói hónapok óta azon agonizálnak hogy adjanak vagy ne adjanak erre ezek az idióták nekirontanak a második legnagyobb ukrán városnak amivel egy dolgot értek el: segítettek a nyugati partnereknek gyors döntést hozni. :D

máj. 25. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:
9%
Ha az ukrán emberanyag elfogy, akkor nemcsak Harkovon (mert ez a város neve), hanem egész Ukrajnán végig fognak menetelni az orosz felszabadítók.
máj. 25. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Függetlenként ebből azt következtetem le hogy:

Ha Biden nyer akkor továbbra is küldeni fogják az amerikai szállítmányokat és az állóháború ugyanúgy folytatódik tovább.

Ha viszont Trump nyer leállnak az amerikai szállítmányok és Ukrajna 2025-ben vereséget fog szenvedni.

máj. 25. 11:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Dehogy fog leállni. A republikánusok is megszavazták a fegyverszallitmanyokat
máj. 25. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
Én nem tudom, te mit nevezel offenzívának, de hónapok óta folyamatosan egyre több területet foglalnak el az orosz erők, és az ukránok elég tehetetlennek és kétségbe esettnek tűnnek.
máj. 25. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!