Nem tudom, de remélem egyikből sem lesz, bár amilyen hülyék az emberek egy része…
máj. 8. 19:18
2/12 anonim válasza:
Ha jól tudom éppen Ukrajnába készülnek küldeni európai országok csapatokat... Ez további eszkaláció.
A zsidók jól elvannak magukban is a sivatagban...
máj. 8. 19:31
3/12 anonim válasza:
Legvalószínűbb: egyikből sem.
Az (első) hidegháború legtöbb éve "melegebb" volt, mint a mostani, mégse lett belőle egyszer se III világháború. Proxy háborúk kb folyton zajlottak a világban az elmúlt 70 évben a nagyhatalmak közt.
Csak a SZU felbomlása utáni átmeneti Európai békés időszakhoz képest tűnik a mostani helyzet "forrónak", valójában csak "átlagosan meleg".
máj. 8. 19:55
4/12 anonim válasza:
Egyik sem. Viszont ezek külön külön összeföggnek, és a nagy játszma részei.
máj. 8. 21:07
5/12 anonim válasza:
Vietnam, Korea, Berlini válság, Kubai válság - mindegyiknél forróbb volt a pite. Ezek egyike miatt sem lesz világháború, viszont nagyon sok ember hal meg, rengeteg szenvedést okozva így is.
máj. 8. 21:38
6/12 anonim válasza:
A III. világháború 1945 szeptember 3-án kezdődött. Fegyveresen-nem fegyveresen, itt meg ott, de folyik.
máj. 8. 21:58
7/12 anonim válasza:
Egyik sem, mert nem olyan fokú egyik konfliktus sem, hogy világháború legyen belőle.
Kevesebb fideszes hírportál, kevesebb népbutító ijesztgetés.😉
máj. 8. 22:22
8/12 anonim válasza:
Már kitört. Maradjunk ki belőle.
Ugyanazzal fognak zsarolni, mint Hitler és Ferenc József, hogy ránk küldik a szomszédainkat.
máj. 8. 22:43
9/12 anonim válasza:
Szerintem az Origo korul. De ott mar holnap. Is.
máj. 8. 23:27
10/12 anonim válasza:
Az origon minden órában kitör.. már 2 éve.. nepbutito kreten oldal , lényege h rettegjünk mindentől
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!