A mostani Gripenek helyére milyen vadászgépet vásárlonál ,ha te lennél Magyarország élén?
5-es
,,Miért akarom, mert felesleges horribilis pénzkidobás, de hát ilyen hülyék az emberek és háborúznak"
Egyetértek.
Én szerintem a hadsereggel 2dolgot lehetne csinálni.
1;Robtokkal helyettesíteni a harcászatra kiképzett emberi katonákat.
2;Ha ez nem lehetséges akkor a világ összes hadseregét felszámolni vagy legalább is átalakítani.
Minél több embert,eszközt átadni a rendőrségnek(rendfentartóknak)
13-as
És miért ez a véleményem?
Hát azért ,mert ezzel is csak a tisztességesen dolgozó munkásosztály szívja meg a levét ennek is.
Nekem legalább is mindegy ,hogy Román vagy Magyar gyárban dolgozok-e a minimálbérért!
'Olyan jogon hogy én vagyok a kormányfő ;D'
Aztán pislogsz, mikor hűtlen kezelésért előkapnak...
Ezeket a gépeket légicsatákra tervezték. Ma már látszik hogy a jövőben ilyenek már nem lesznek. Olyan gépek kellenek amelyek a rakétákat közelebb tudja vinni a célponthoz, ezért felesleges annyi pénzt költeni a vadászgépekre.
Cirkálórakétákat kell veni és olyan olcsó repülőgépeket, amelyek tudnak járőrözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!