Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A mostani Gripenek helyére...

A mostani Gripenek helyére milyen vadászgépet vásárlonál ,ha te lennél Magyarország élén?

Figyelt kérdés

ápr. 24. 17:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan véve a kérdést én maradnék a Gripen vonalon. Amire kell, arra megfelelő, ha meg komolyabb baj van akkor rég beszoptuk.
ápr. 24. 17:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#10 úgyérted 1 db f35 árából ( 130-140m$) pár szép yachtot :D
ápr. 24. 17:59
 13/20 A kérdező kommentje:

5-es

,,Miért akarom, mert felesleges horribilis pénzkidobás, de hát ilyen hülyék az emberek és háborúznak"

Egyetértek.

Én szerintem a hadsereggel 2dolgot lehetne csinálni.

1;Robtokkal helyettesíteni a harcászatra kiképzett emberi katonákat.

2;Ha ez nem lehetséges akkor a világ összes hadseregét felszámolni vagy legalább is átalakítani.

Minél több embert,eszközt átadni a rendőrségnek(rendfentartóknak)

ápr. 24. 18:05
 14/20 A kérdező kommentje:

13-as

És miért ez a véleményem?

Hát azért ,mert ezzel is csak a tisztességesen dolgozó munkásosztály szívja meg a levét ennek is.

Nekem legalább is mindegy ,hogy Román vagy Magyar gyárban dolgozok-e a minimálbérért!

ápr. 24. 18:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Vodochody repülőket, az árkülönbözetet pedig drónokra és rakétákra költeném. A jövőben a vadászrepülőket csak arra fogják használni hogy a rakétákat és a drónokat közelebb vigye a célponthoz.
ápr. 24. 19:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

'Olyan jogon hogy én vagyok a kormányfő ;D'

Aztán pislogsz, mikor hűtlen kezelésért előkapnak...

ápr. 24. 19:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi pénz van rá. Ha nagyon sok, akkor F-35 mivel jelenleg ez a legkorszerűbb, export útján is beszerezhető géptípus. Ha kevesebb a zsetont akkor F-18 vagy F-16. Ha még annál is kevesebb akkor Grippen :) Na nem azért mert annyival olcsóbb, hanem azért mert ahhoz már jelenleg is rendelkezésre áll a földi infrastruktúra, van üzemeltetési tapasztalat. Elég sokat lehet ezeken spórolni egy zsír új géptípus rendszerbe állításához képest!
ápr. 24. 22:03
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
F-16. Folyamatosan fejlesztik ahogyan tudják, és képes nukleáris fegyvert is hordozni, kicsi a radarmetszete és jól manőverezhető
máj. 14. 18:53
 19/20 anonim ***** válasza:
31%

Ezeket a gépeket légicsatákra tervezték. Ma már látszik hogy a jövőben ilyenek már nem lesznek. Olyan gépek kellenek amelyek a rakétákat közelebb tudja vinni a célponthoz, ezért felesleges annyi pénzt költeni a vadászgépekre.

Cirkálórakétákat kell veni és olyan olcsó repülőgépeket, amelyek tudnak járőrözni.

máj. 14. 20:46
 20/20 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
F-16E/F Block 60/62 Desert Falcon
máj. 25. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!