Miért kéne bárkinek is Magyarországról elmenni katonaként segíteni Ukrajnának?
Nem vagyok háborúpárti, őszintén nem érdekel egyik jelenleg zajló háború sem, se az Ukrajna vagy az Orosz oldal véleménye, csak hagyjanak nyugodtan élni.
Viszont ma egy politikus posztját elolvastam a temában, hogy szerinte a magyaroknak is kéne fegyvert biztosítani, meg katonának, segítve ezzel Ukrajnát.
Már miért kéne nekem egy teljesen idegen országba menni kockáztatni az életemet? Miért nem az ide meg a többi országba menekülő Ukrán férfiakat toloncolják ki, és küldik őket vissza harcolni?
Adjanak fegyvert, rendben.
De miért kéne bárkinek elmenni harcolni egy olyan háborúban, amihez semmi köze?
5 Ez már belemagyarázás. Az ember azt GONDOLJA AMIT MOND. Magyarországnak ki kell maradni aháborúból. Az emberek békét akarnak. Ezt is mondta, nagyon helyesen Orbán Viktor. Erre MZP a balliberáklisok Vezért azzal nyitott, hogy katonákat küldene, meg fegyvert, meg katonai segítséget, mert az agya már a háborúra jár. Azt is mondta, hogy "Ukrajna a mi háborúnkat vívja". Ez is háborús gondolkodás
Botocskáné mondta pl, konkrétan hogy katonákal kellene küldeni
#4 Nem a Partizán tette hozzá, hogy ha a NATO kéri. Tessék itt van az a bizonyos beszélgetés: https://www.youtube.com/watch?v=cwQcogOA1Zs&t=2004s
Ebbe magyarázta bele a Fidesz, hogy "katonákat akar" küldeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!