Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nem kellene Franciaországot...

Nem kellene Franciaországot kizárni a NATO-ból, mivel Macronnak háborús elgondolásai vannak Oroszországgal szemben?

Figyelt kérdés
Stoltenberg, a NATO főtitkára kijelentette, hogy a NATO-nak nincs széndékában háborút indítani Oroszország ellen.

2024. ápr. 7. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

"Putyin nyugodtan állíthatná (nem azt gondolom, hogy helyes lenne), hogy őket a NATO támadta meg."

Ember, Putyin már most is azt mondja, hogy ők igazából nem is Ukrajnával, hanem a NATO-val háborúznak :D

2024. ápr. 8. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

"Én már éltem a 2. VH idején, tőlem 50-re esett le egy bomba a szomszéd kapuja elé. Megremegett minden, kitörtek az ablakok, hullott a vakolat. Ráadásul a szomszéd udavrán 2 orosz teherautó állt, munícióval megrakottan. Bizonyára ezt vette célba a német repülő. Megszakításokkal, de hol nappal, hol egész éjszaka a sövény alatti agyagföldbe vájt bunkerban húztuk meg magunkat."

Azért arra nem számítottam, hogy 80+ évesek is vannak itt a Gyakorin :D

2024. ápr. 8. 10:06
 13/17 A kérdező kommentje:

#12:

Kedves Válaszoló! Amint látod még vannak (vagyok) itt fölöttiek is.

Édesanyám megőrizte édesapámnak a tábori postán írt lapjait. Évtizedekkel ezelőtt jónéhányat elolvastam, aztán a könnyeim miatt abbahagytam. Pár év múlva ismét elővettem, de az előbbi okból ismét félbe szakítottam az olvasásukat. Épp mostanában olvasom harmadszor. Erőt veszek magamon, hogy mindet elolvassam. Amikor a vidékünkön 2 hónapig állt a front, akkor kitelepítettek minket kb. 30km-re egy faluba, mert a szovjet hadvezetés nem akarta kockáztatni a civilek életét.

Képzeljétek el, hogy édesapám, akinek a füle mellett süvítenek a golyók, robbannak az aknák, a gránátok, a bombák, mit élhetett át mindaddig, amíg az ausztriai Linz-nél letették a fegyvert és elindulhattak haza...

Soha, soha, soha többé háborút!!!

2024. ápr. 8. 10:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Francia ország egy volt gyarmat birodalom.

Illetve most is Eu belül nagy hatalomnak számít szóval nem.

Én szerintem a Natonak ill Eunak szankciónalizálnia kellene őt is.

Valamivel.

pl:3év eltiltás a Nato,Eu külügyeitől vagy valami.Nem indulhat 1a mostani Eu választáson vagy valamit kitalálni rá.

2024. ápr. 8. 11:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Soha, soha, soha többé háborút!!!"

Akkor talán egyszer és mindenkorra be kéne darálni azt a kretént aki itt háborút indított a szomszédban. És mellé lehetne temetni a másik barmot aki itt Magyarország élén állandóan harcolni akar mindenkivel.

2024. ápr. 8. 16:35
 16/17 franciasrac ***** válasza:
45%
Mimagunkról kéne már kizárni magunkat, nagy hiba volt 2009-ben visszatérni
2024. ápr. 10. 10:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Támadási szándékról hadoválni és támadni nem ugynaz!
2024. ápr. 13. 02:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!