Nem kellene Franciaországot kizárni a NATO-ból, mivel Macronnak háborús elgondolásai vannak Oroszországgal szemben?
"Putyin nyugodtan állíthatná (nem azt gondolom, hogy helyes lenne), hogy őket a NATO támadta meg."
Ember, Putyin már most is azt mondja, hogy ők igazából nem is Ukrajnával, hanem a NATO-val háborúznak :D
"Én már éltem a 2. VH idején, tőlem 50-re esett le egy bomba a szomszéd kapuja elé. Megremegett minden, kitörtek az ablakok, hullott a vakolat. Ráadásul a szomszéd udavrán 2 orosz teherautó állt, munícióval megrakottan. Bizonyára ezt vette célba a német repülő. Megszakításokkal, de hol nappal, hol egész éjszaka a sövény alatti agyagföldbe vájt bunkerban húztuk meg magunkat."
Azért arra nem számítottam, hogy 80+ évesek is vannak itt a Gyakorin :D
#12:
Kedves Válaszoló! Amint látod még vannak (vagyok) itt fölöttiek is.
Édesanyám megőrizte édesapámnak a tábori postán írt lapjait. Évtizedekkel ezelőtt jónéhányat elolvastam, aztán a könnyeim miatt abbahagytam. Pár év múlva ismét elővettem, de az előbbi okból ismét félbe szakítottam az olvasásukat. Épp mostanában olvasom harmadszor. Erőt veszek magamon, hogy mindet elolvassam. Amikor a vidékünkön 2 hónapig állt a front, akkor kitelepítettek minket kb. 30km-re egy faluba, mert a szovjet hadvezetés nem akarta kockáztatni a civilek életét.
Képzeljétek el, hogy édesapám, akinek a füle mellett süvítenek a golyók, robbannak az aknák, a gránátok, a bombák, mit élhetett át mindaddig, amíg az ausztriai Linz-nél letették a fegyvert és elindulhattak haza...
Soha, soha, soha többé háborút!!!
Francia ország egy volt gyarmat birodalom.
Illetve most is Eu belül nagy hatalomnak számít szóval nem.
Én szerintem a Natonak ill Eunak szankciónalizálnia kellene őt is.
Valamivel.
pl:3év eltiltás a Nato,Eu külügyeitől vagy valami.Nem indulhat 1a mostani Eu választáson vagy valamit kitalálni rá.
"Soha, soha, soha többé háborút!!!"
Akkor talán egyszer és mindenkorra be kéne darálni azt a kretént aki itt háborút indított a szomszédban. És mellé lehetne temetni a másik barmot aki itt Magyarország élén állandóan harcolni akar mindenkivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!