Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Érettségivel, munkatapasztalat...

Érettségivel, munkatapasztalat nélkül nőként milyen pozíciót tölthetnék be katonaságnál?

Figyelt kérdés

Milyen fizetéssel? Lenne értelme jelentkezni?

Vékony, erőtlen nő vagyok, de nem igazán találom az utamat, hogy mivel is szeretnék foglalkozni.

2024. ápr. 5. 10:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként 24 éves vagyok, van egy barista szakmám ( tanfolyam), abban dolgoztam 2 évet, voltam 2 évet gyárban…. Ééés most fél éve munka nélkül. :/
2024. ápr. 5. 16:27
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

Tényleg call centeres, recepciós pozícióknál 330-400 ezer körüli nettó (500-600 ezer bruttó) a tipikus középiskolai végzettséggel.

Valahol kezdeni kell...

2024. ápr. 5. 17:06
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Vannak felnőtt tartalom gyártó oldalak, regisztrálsz, maszkban simogatod magad, aztán pár perverz meg arra veri. Simán megvan a 300 és a kutya nem tudja, hogy te vagy az... Ezt vidékről is csinálhatod.
2024. ápr. 5. 17:46
 14/14 A kérdező kommentje:
#12 kezdeni kell, de ha ebből 100 elmegy szobára, 100 kajára, +rezsi, közlekedés, ruha, stb nem marad pénzed. Az annak jó, aki anyukán él Pesten, vagy párban.
2024. ápr. 5. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!