Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha valakinek...

Szerintetek gáz, ha valakinek csak érettségije van, nyelvvizsgája és munkatapasztalata? Semmi egyetem, semmi okj.

Figyelt kérdés
Találhat az ilyen nő férjet?
2017. máj. 26. 16:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. De ez attól is függ, hogy amúgy mennyire intelligens, olvasott, mennyire talpraesett, milyen ember valójában. Én nőként úgy gondolom, hogy nem azért kell tanultnak lenni, hogy legyen férjünk, vagy hogy megfeleljünk másoknak, hanem azért, mert minél tágabb a látóköröd, annál többet értesz a világból. Nem a papír a lényeg. De a tudás (szerintem) fontos. Arról nem is beszélve, hogy szerintem alapvető, hogy nem más tart el minket, hanem mi magunkat. Függetlenség, erő, tudás, nőiesség, stb. jó, ha együtt jár.

(Miért ilyen fontos a férj? Ez a fokmérője annak, hogy elég jó vagy?)

2017. máj. 26. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!