Kezelés miatt eddig tünetmentes, de krónikus beteg férfiként is besoroznának?
Ha igen, akkor hogy oldanák meg, hogy kapjam a kezelést? Ha nem akkor milyen feladatot kellene ellátni?
Azért kérdezem, mert autoimmun betegségem van 30iksz évesen, de mivel kapok kezelést (2 hetente egy injekció), tünetmentes vagyok.
Fekvőtámaszból meg tudok egyszerre 30-at csinálni és futni is szóval aki jön a trollkodós "csak golyófogónak" szöveggel (ami nem létezik ma már) azt egyrészt jelentem a pi**ába másrészt kívánom neki/gyerekének a karmát.
Ugyanakkor jó dolog lenne, ha egyenrangúként kezelnének a többi sorköteles állampolgárral. Én legalább nem menekülnék el, mint sok más egészséges gyáva ember.
Hadiállapotra gondolsz? Természetesen be.
"Ha igen, akkor hogy oldanák meg, hogy kapjam a kezelést?"
Sehogy. Nem lenne szükséged kezelésre.
"Nem lenne szükséged kezelésre."
Hát akkor lehet nem tudnék nemhogy futni, de még bicegni is alig. Valami fájdalomcsillapítót, adrenalint, morfiumot/CBD-t biztos kapnék ami enyhítené a kezelés hiánya miatti fájdalmaim.
Nincs is sorozás Magyarországon.
Sorosozás, az van. Éjjel nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!