A magyar csapatoknak van reális esélyük a most kezdődő Belgium elleni háborúban?
Én azt sem értem, hogy ha Brüsszel a szövetségesünk, pénzt is kapunk tőle, akkor miért kell megtámadnunk?
Hogy is hívták régen azt, aki a saját szövetségesét támadta meg?
Lehet nem Petőfiről kellett volna filmet forgatni, hanem Mátyásról amint megostromolja Bécs városát.
Vagy az is készül már?
Brüsszelt teljes egészében nem tudja a magyar hadsereg elfoglalni, nem is tudom, hogyan képzelte ezt Orbán.
Van ui. Brüsszelnek egy kerülete, Molenbeek, amely ma gyakorlatilag no-go övezet, ahol a színesbőrű, muzulmán vallású bevándorlók uralják az utcákat. Ha oda bemenne hódító szándékkal egy csapat magyar egyenruhás, úgy nekik támadna az ott levő muzulmán népesség, hogy Szalay-Bobrovniczky Kristóf katonái hanyatt-homlok menekülnének haza.
6-os: És nálunk is ilyen migránsgettókat akarnak?
8-as: nem rossz ötlet. Ehhez elküldjük Orbánt, ő úgy is ért társadalmi csoportok egymás ellen hergeléséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!