Az 1.vhba a németek nem tudták volna valami másik Benelux államon keresztül megtámadni Franciaországot,aminek nem garantálták a britek a függetlenségét?
1. De hivatalosan így szól az ilyen, hogy valaki támogatja valakinek a függetlenségét.
2 Igen. Ők nem voltak antant,hanem a belgák függetlenségét garantálták. Ezért léptek be.
6. vagyok Látom valakik szépen lepontoztak.
Ezért bővebben kifejtem, elmagyarázom, hogy szerintem mi történt.
Az elmaradott Oroszországnak a nagyhatalmak közül a legkevésbé volt érdeke részt venni az I. világháborúban. Jobban jár, ha semleges.
Németországgal tulajdonképpen semmi komolyabb nézeteltérése nem volt, sőt a német vérségi kötelékek a hadsereg több tábornokáig, sőt még a cári családig is elértek.
Viszont miután a háborúra készülő Franciaország eldöntötte, hogy előnyös ás szükséges Németország harapófogóba fogása Keletről, hatalmas befektetéseket és kenőpénzeket kezdtek pumpálni az orosz gazdasági életbe és a vezetőrétegbe. Végül is így elérték az addigi németbarát hozzáállás megfordulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!