A nyugat kisöpörte a raktárkészletet, és mindent odaadott a hoholoknak, vagy van fukar és nem akarnak már adni? Ezt a két dolgot lehet hallani, mi igaz ebből? Mekkora készletek vannak még?
Milyen fegyvert kapott eddig a kozák hajviselet?
Jaaaa hogy te beszélni russzia anyanyelv? Elnézést elvtárs, legközelebb teni fel kérdés hungari.....
Bőven van még számos eszközből készleten. Amit "kisöpörtek" az elavult ex-SZU eszközök, lőszerkészlet, illetve egyes régebbi típusok nagy része.
Akarnak adni csak már nagyon sokba kerül 😂 s még el kellene fogadtatni a választóikkal is.
3/3
Nagyokos, akkor miért fodrászt kérdést teszel fel? A hohol egy kozák hajviselet, mondom én lenni russzia és fordito google nem menni nagyon.
4.: "Nagyokos, akkor miért fodrászt kérdést teszel fel? "
Hogy te ide tudj kommentelni...
Ez az egy kretén járkál ide hoholozni.
Már többször kiszúrtam és írtam kommentbe
hogy ezt mi nem használjuk de az ökör nem
fogja fel.
Hogy fogná fel? Azt se tudja, hogy mi Magyarország, csak nyilván parancsot teljesít a drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!