A mai modern hadvezetés (akár az orosz akár az ukrán) a mai modern precíziós rakéták korszakában miért nem értik meg hogy századnál nagyobb katonai egységeket akár a frontvonaltól több száz kilométerre is BŰN kis területen összekoncentrálni?
Orosz és ukrán oldalon is voltak már hasonló esetek (ukrán külföldi zsoldosok szálláshelyének lerakétázása a háború elején, orosz katonák a parancsnokuk lelkesítő beszédére várakozva HIMARS csapás éri stb.) Iksander és Himars rakétáktól, (DE EKKORA SZERINTEM MÉG NEM VOLT)> 1.link pár nappal ezelőtti eset 2. link egy dandár nagysága (kb 3200 fő)
7-es
Félig meddig igazad van már század méretű egységeket se vetnek be egyszerre a fronton még támadáskor se az utóbbi hónapokban, inkább szakasz de leggyakrabban csak raj szinten folynak a harcok épp ezért furcsa nekem hogy az oroszok hogyan tudtak több száz vagy esetleg ezer katonát kiiktatni egyszerre ráadásul a frontól távolabb, ha igazak a hírek. Az amerikai dandár egység képét csak szemléltetésképpen linkeltem be, ennyi embert egyszerre mozgatni viszonylag kis helyen szerintem taktikai és logisztikai hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!