Támogatjátok az EU Uniós hadsereg felállítását?
Én is támogatom hasonló okokból.
De vannak problémái a közös haderőnek például az ,hogy melyik nemzeti technológiát vegye alapúl.
Mindenképp.
Mivel az atom bevetése az oroszok ellen nem pálya.
Így hagyományos háborúban kell megsemmísïteni őket.
Igen, de csak ha:
- Földrajzi helyzetéből adódóan, itt lesz legalább az 50%-a, magyar felügyelet alatt.
- Ezzel együtt, hazai, civil fegyvertartás is lesz. Ön és birtokvédelmi fegyverre is.
- Kötelezően sorozott állomány lesz, nők is!
5
,,Kötelezően sorozott állomány lesz, nők is!"
Erre most mi szükség van?
Nem lenne egyszerűbb teljes mértékben önkéntesekből álló hadsereget fenn tartani?
Mert én szerintem ,ha csak önkéntesekből áll akkor a hadsereg morálja szárnyalni fog ,mert csak azok vannak benne akik tenni is akarnak valamit a hazájukéért.
6.
Önkéntesek??? DIPLOMÁS fiatalok sipítoznak, hogy nincs melójuk, és amikor elmondom/leírom, hogy sereg, rendőrség, szolgáltok k. azonnal felveszik őket, elvagyok anyába küldve, hogy nem mennek oda.
Fiatal, életerős, nem is idióta fiatal srácok biztonsági őrködnek, mert nem kellenek a rendőrségnek, érettségi nélkül.
Akkor szerinted ki jelentkezne, pláne, hogy kéne az angol legalább alap fokon?
8-as
,,Akkor szerinted ki jelentkezne, pláne, hogy kéne az angol legalább alap fokon?"
Lenne rá jelentkező ,mert most is van minden olyan országban ,ami önkéntes hadseregen alapul.
Illetve most már nem a mennyiség számít ,hanem a technológiai fölény,fejletség.
Több értelme lenne a technológiai fejlesztésekre szánní azokat a erőforrásokat ,amiket a sorozott álományra szánánakm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!