Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Azok, akik támogatják a...

Azok, akik támogatják a sorkatonaságot, leginkább miért ilyen idősebb kocsmabútorok?

Figyelt kérdés
Szinte látom magam előtt, amikor Józsi és Pista, a két alkoholista hatvanas haver a 8-as számú italbótban kedvenc Kőbányaijuk mellett arról elmélkednek, hogy ezekre a mai fiatalokra igenis ráférne a kötelező katonaság, merthogy milyenek, bezzeg ők aztán! Na szóval ilyen pofák szokták ezt meggyőződéssel hangoztatni. Miért közülük kerülnek ki azok, akik mellette vannak?
2024. febr. 11. 17:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én nem baszom fel ezen magamat, te ugrasz erre a kérdésre mint gyöngytyúk a takonyra :)
2024. febr. 13. 18:54
 12/18 A kérdező kommentje:
És ezzel neked mi a konkrét bajod 11-es?
2024. febr. 13. 19:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Szabad országban szabad véleményt nyilvánítani tudtommal.

Ha neked nem tetszik a véleményem akkor letiltasz de azt tudod hogy az már nem demokrácia :)

És ahol nincs demokrácia ott bizony sorkötelezettség van :)

Remélem el mersz ma aludni kis rettegő :)

2024. febr. 13. 19:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Sőt képzeld el, hogy ezt a véleményemet a kamerába is elmondanám, maximum nem adnák le, mert nem tűrné a nyomdafestéket. De ha hiszed ha nem, nyilvánosan is lealkoholistáznám a támogatóit. Erre varrjál gombot. De még mindig nem árultad el miért vagy mellette, mi benne a jó, a hasznos. Ha meg te sem értesz egyet vele, akkor ne reklamálj a jelzőim meg a véleményem miatt, mert akkor téged nem érint.
2024. febr. 13. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Röviden: "Há ha nekem rossz vót és vótam sz¤póágon akko nehogymá másnak jobb legyen!"

Az ilyeneknek ez volt az egyetlen "elért eredmény" az életükben, hogy lehúzták ott az a fél-egy évet (aminek a jó része csak szivatásból, takarításból állt, fegyvert max ha 1-szer fogtak a kezükbe, de a piálás meg a cigi az ment ezerrel), különben az ő életük szánalmasan unalmas, és jelentéktelen.

2024. febr. 13. 21:13
 16/18 anonim ***** válasza:
57%

Ötös voltam

Amilyen irányban megy a biztonságpolitika, a szavazòk ès a közvélemény lesz az utolsó, ami eldönti lesz sorkatonaság vagy sem.

Néhány év el fog múlni, mire megvalósul, addigra talán a bátor kérdező is kiöregszik a sorkötelezettség alól.

Megjegyzem, a hidegháború alatt nem volt ritka a 3 éves sorkatonaság sem.

2024. febr. 22. 16:00
 17/18 A kérdező kommentje:
16-os komcsika, akkor te meg készüljél a leginkább álmaidban létező háborúra. Játsszál inkább PC Soldierst vagy War Thundert, ha már ennyire tetszik a téma. Én nem látom ennek semmilyen okát, hogy a közeljövőben nálunk bevezessék ezt az idiótaságot. Attól, hogy néhány országban valamilyen megfontolásból vagy téves elképzelésből még létezik, ahhoz nekünk semmi közünk.
2024. febr. 22. 18:27
 18/18 A kérdező kommentje:

"Néhány év el fog múlni, mire megvalósul, addigra talán a bátor kérdező is kiöregszik a sorkötelezettség alól."

Ebben pont igazad van. Száz év múlva (esetleg) bevezethetik, akkor pedig már egyikünk se fog élni. Amúgy nem rettegek tőle, csak feleslegesnek és indokolatlannak tartom a jelen és a közeli jövő helyzetben. Te rettegsz itt a háború bekövetkezte miatt, hogy nálunk is az lesz belátható időn belül. Amúgy miért? Én teljesen nyugodt vagyok ezen a téren

2024. febr. 22. 18:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!