Azok, akik támogatják a sorkatonaságot, leginkább miért ilyen idősebb kocsmabútorok?
Szabad országban szabad véleményt nyilvánítani tudtommal.
Ha neked nem tetszik a véleményem akkor letiltasz de azt tudod hogy az már nem demokrácia :)
És ahol nincs demokrácia ott bizony sorkötelezettség van :)
Remélem el mersz ma aludni kis rettegő :)
Röviden: "Há ha nekem rossz vót és vótam sz¤póágon akko nehogymá másnak jobb legyen!"
Az ilyeneknek ez volt az egyetlen "elért eredmény" az életükben, hogy lehúzták ott az a fél-egy évet (aminek a jó része csak szivatásból, takarításból állt, fegyvert max ha 1-szer fogtak a kezükbe, de a piálás meg a cigi az ment ezerrel), különben az ő életük szánalmasan unalmas, és jelentéktelen.
Ötös voltam
Amilyen irányban megy a biztonságpolitika, a szavazòk ès a közvélemény lesz az utolsó, ami eldönti lesz sorkatonaság vagy sem.
Néhány év el fog múlni, mire megvalósul, addigra talán a bátor kérdező is kiöregszik a sorkötelezettség alól.
Megjegyzem, a hidegháború alatt nem volt ritka a 3 éves sorkatonaság sem.
"Néhány év el fog múlni, mire megvalósul, addigra talán a bátor kérdező is kiöregszik a sorkötelezettség alól."
Ebben pont igazad van. Száz év múlva (esetleg) bevezethetik, akkor pedig már egyikünk se fog élni. Amúgy nem rettegek tőle, csak feleslegesnek és indokolatlannak tartom a jelen és a közeli jövő helyzetben. Te rettegsz itt a háború bekövetkezte miatt, hogy nálunk is az lesz belátható időn belül. Amúgy miért? Én teljesen nyugodt vagyok ezen a téren
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!