Alkalmas lehetek a tatai tüzérséghez?
Figyelt kérdés
26 vqgyok.
179 cm magas.
100 kg, olyan fele izom, fele háj. :D
Szemüveget hordok, 3 dioptriát, de tervezem megcsináltatni lézeres műtéttel.
Bipoláris zavart diagnosztizáltak nálam de tünetmentes vagyok.
Leginkább a bipoláris érdekelne, hogy azzal alkalmas vagyok-e?
Láttam a felhívást, hogy lehet csatlakozni a tatai tüzérekhez. Alkalmas lehetek oda?
Mik a fizikai alkalmasság feltételei?
2024. febr. 5. 15:56
1/5 Ársapkás Alispán válasza:
A Szalay-Bobó Nagycirkusz mindenkit szeretettel vár.
2/5 anonim válasza:
Ha oda nem is, valahova biztos felvesznek.
3/5 anonim válasza:
Alkalmas vagy, olyan létszámhiány van a nettó 280 fizuval ha fele lábad lenne is felvennének.
4/5 anonim válasza:
Bipoláris zavarral nem vagy alkalmas. A fizikai követelmény több rétű, több gyakorlatból áll. Menj be egy toborzó irodába és mindent el fognak mondani.
5/5 Normál91 válasza:
Jelenleg háborús veszélyhelyzet van érvényben. A mostani bevonulókat nem küldik el Kecskemétre az Aviba, hanem csak a laktanyában dolgozó eü szűri ami közel sem olyan pontos.így lényegében érvényes fizikai nélkül is lehetsz katona,amíg a veszélyhelyzet érvényben van. Ami felettébb elkeserítő dolog szerintem ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!