Lesz háború a NATO és az oroszok között?
Kérdező, nyugodj meg,ne pánikolj!!!
Nyugodj meg,ne pánikolj, megy a hisztériakeltés a hírportálokon,hogy melyik hírportál tud több olvasót bevonzani.
Igen tart még az orosz-ukran háború.
És igen valószínűleg lesz majd egy ilyen NATO hadgyakorlat,felkészülve minden vész forgatókönyvre.
Megjegyzem amerikának arra is van hivatalos kidolgozott forgatókönyve,hogy mi történne,mit csinálnának abban az estben,ha egy idegen földönkívüli civilizáció,meg akarná hódítani a földet.
Szóval csak ismételni tudom magamat,nyugodj meg,ne pánikolj!!!
Éld az életedet!
A 31 NATO tagállam közül csak magában az USA-nak tízszer akkora az éves katonai költségvetése, mint Oroszországnak. Ha te lennél Putyin, komolyan fontolóra vennéd a NATO elleni háborút?
Ez a háború egy gazdasági okokból kirobbant konfliktus, némi geopolitikai érdekkel fűszerezve. Vagyis amint a főkönyvben túlsúlyba kerül a kiadás a haszon rovására, csendben abbahagyják majd.
nagyon remélem, hogy ez csak egy erődemonstráció a NATO részéről, mindenesetre a svédek rohadtul be vannak pánikolva, már megy náluk a pánikfelvásárlás is.
Nem akarok én ijesztgetni senkit sem, csak tényleg kíváncsi vagyok ki mit gondol erről. Köszi, hogy írtatok!
2# válaszoló vagyok
Én nem tudok ezen stresszelni,ma a ma problémáit kell megoldanom,nincs időm a holnap problémáival foglalkozni.
A mostani problémám az,hogy az 5 éves Ariston gázkazánom tegnap reggel óta nem működik,hiba kódokat ír ki, felhívtam azt aki beszerelte,de legközelebb csak hétfőn délután tudd kijönni.
Addig nincs se meleg víz,se fűtés.
Nekem ezzel a problémával kell foglalkoznom.
Úgyhogy azt tudom neked mondania kérdező,hogy ne pánikolj, éld az életedet, és a mindennapi életed során felmerülő problémákkal foglalkozz
Én sem vagyok otthon a politikában,de amikor azt hallottam,hogy az aksigyáraink miatt (ami a fegyvergyártásban is segédkezik) elsődleges célpontok lehetünk nagyobb konfliktus esetén elmerengtem..
Aztán Ursula aki a Bilderberg csoport tagja és a globalista eszméket támogatja ellenünk hergeli az egész eu-t,ki lenne mellettünk?Pont az oroszok.
Az biztos,hogy az oroszok nem terjeszkedni akarnak úgy mint az usa,szóval énis arra szavazok,hogy a Nato fogja kiprovokálni és onnan már bármi lehetséges.
*3 Ha csak ilyen k@va egyszerű lenne..
"svédek rohadtul be vannak pánikolva, már megy náluk a pánikfelvásárlás is."
Ez azért van,mert az emberek egy jelentős része nem túl okos,sőt kifejezetten ostoba.
Nem volt olyan régen,nem emlékszel mi volt a covid első hullámának idején,milyen pánik felvásárlás volt itthon és a nagyvilágban?
Mindenki karton számra vásárolta fel a boltokban a lisztet,
az étolajat és papir wc-t
Minek könyörgöm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!