Ha Észak Korea bevetné az atomfegyvereit is képes lenne elfoglalni Dél Koreát?
Észak Koreának vagy kb 100 db 20-200 kt hatóerejű atombombája van. Ez elég lenne Szöul és annak agglomerációjának valamint a többi nagyobb Dél Koreai város elpusztítására kb 25-30 millió emberi áldozattal (halott-súlyosan sebesült). Észak Korea meglepetés szerű atomtámadás után az északi tüzérség, rakétatüzérség valamint a légierő csapást mérne a határ közeli katonai bázisokra légi támaszpontokra raktárakra, a szárazföldi erők ezután indulnának meg. Szerintem mivel a bombatámadásokban a déli katonai infrastruktúra és eszközök valamint az aktív és tartalékos katonai állomány nagy része megsemmisülne a Dél Koreaiak nem tudnának már érdemben nagyobb ellenállást kifejteni.
Gondolom te az a kommentelő vagy, aki tagadja az atombombák létezését? Amúgy óránként lefrissíted a GYIK-t atombomba kulcsszóra keresve? Mert akár a tudományok akár a politika kategóriában előjön az atombomba, órák kérdése és jönnek a kommentek, hogy miért kamu.
11.
Nem!
Én még nem irtam ide!
De nehezedre esett volna a kérdésre válaszolni?
Ma mindegy, hagyjuk, úgyse tudtál volna!
1. Azért nem tudom elolvasni, mert fizetős az oldal.
2. A legfőbb bizonyíték a pusztítás mértéke és a japán kapituláció volt. Mint írtam a Little Boy okozta gomba felhő elhanyagolható méretű volt a későbbi jól dokumentált teszt robbantásoknál tapasztalhatókhoz képest.
13. Nem valami szerencsés szám, ahogy a hozzászólásaid sem azok egy kicsit sem !
Nem értem te nem tanultál történelmet vagy nem jártál az órára?
"Nem az atombomba kényszerítette térdre Japánt a II. Világháborúban "
"De Japán szemszögéből nézve mindez teljesen másképp néz ki, egyáltalán nincs központi szerepe az atomnak.
Számukra nem augusztus 6., az első robbantás, hanem augusztus 9. a lényeges, ez volt ugyanis a háború során az első alkalom, hogy a legfőbb vezetők összeültek a feltétel nélküli megadás megtárgyalására. Ez a tanács a kormány hat tagjából állt, akkoriban gyakorlatilag ők irányították Japánt. "
" biztosan nem Nagaszaki volt. A város felett augusztus 9. reggelén robbant az atom, ekkor a tanács megbeszélése már megkezdődött, és a vezetőket a híre csak kora délután érte el. Az időzítés alapján nem Nagaszaki pusztulása volt a döntő tényező. Hirosima sem jó tipp"
Egyáltalán miért engednek ilyen embereket kommentelni mint te?
17.
Ember, mi van veled?
Túl sok volt a zöld reggel?
Senki nem tagadott semmilyen hasadást!
Az hogy nem volt gombafelhő (vagyis mástól volt) amitegírt a New York Times is tény!
Vagy tudod cáfolni hogy nem úgy lett volna?
"Az hogy nem volt gombafelhő (vagyis mástól volt) amitegírt a New York Times is tény!"
Na hasadás tagadó, linkeld ide. Jó lesz a hivatalos oldalukról is.
19.
Oké, semmi gond linkelem még egyszer, remélem tudsz angolul!
:
The Hiroshima Mushroom Cloud That Wasn’t
Na most mi lesz konteós? ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!