Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az impotencia kizáró ok...

Az impotencia kizáró ok katonaságnál?

Figyelt kérdés
2024. jan. 7. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

S szerinted ez milyen feladatkörhöz kellene a seregben? Pont annyira kell tudnod dugni a seregben, mint kukásautón zongorázni.

Az kizáró tényező, ha ez az általános pszichés állapotra visszahat.

2024. jan. 7. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

Látom sokakat meglepett.

Az egyházi jog szerint csak ép, teljes értékű férfi szentelhető pappá. Homoszexuális, pederasztia hajlamú, impotens, eunuch nem.

A papi pálya lényege az elhivatottság, lemondás önként, nem lehet valamiféle pótcselekvés, menekülés.

2024. jan. 7. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
#12 s hogy ellenőrzik hogy valaki impotens-e? Leszippantják egy apácával/ministránsfiúval? 😂
2024. jan. 7. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
Huh, arról mondjuk hallottam, hogy pravoszláv kolostorba nem mehet kisfarkú férfi. De katolikusról nem hallottam ilyet 12 év hittan után, habár nem mondták el nekünk, hogy ne legyen röhögés. Arról tudom, hogy sok meleg, meg pedo megy papnak, van meleg, meg prostizós pap ismerősöm.
2024. jan. 8. 04:39
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
#14 fordított a helyzet, amikor bekerül még mentálisan egészséges, menet közben válik pedofillá. Egy teljesen egészséges biológiai funkciót próbálnak elnyomni amit nem lehet. Mivel normál úton nem tud érvényesülni így valamilyen kerülő úton tör a felszínre.
2024. jan. 8. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!