Most hogy az USA és Oroszország már egyértelműen Európa felosztásáért harcol, játszmázik, mi melyik oldalra kerülünk végül?
Felejtsük el a NATO nevű kamut, az abban a percben felbomlik, amint orosz bomba csapódik valami kelet-európai tagállam területére és az oroszok magukra vállalják.
Egyértelművé vált, hogy az USA szándékosan provokálta a háborút, hogy meggyengítse Európát gazdaságilag. Erre bizonyíték, hogy kiszáll Ukrajna pénzeléséből, és az EU-t kényszeríti további (valójában soha vissza nem járó) nagyon magas összegű hitelek Ukrajnának adására. Ebből az is következik, hogy Oroszország sem hülye, nem birka módon ment bele az USA provokálta háborúba, hanem a Szovjetunió és holdudvarának visszaállítását látja benne mint saját hasznát.
Magyarország melyik oldalra fog kerülni végül a háború végén? Az USA vagy a Szovjetunió befolyásának területére?
"akkor vajon miért rettegnek a lengyelek, románok, a balti államok, de még a finnek is"
Egyes idióták fejében lehet. A valóságban nem igazán.
"akkor vajon miért rettegnek a lengyelek, románok, a balti államok, de még a finnek is (akiknek nincs okuk se rá) ?"
Nem rettegnek ezek a népek sem, mindenki éli az életét.
Én azt látom, hogy egyedül a magyar kormány tartja szándékosan rettegésben a magyar népet. Illetve azt sugallja, hogy ha nem ők lesznek hatalmon, akkor itt borzalmas dolgok történnek, többek között háború.
#24: Hogy hol látok rettegő magyarokat? Például a közösségi médiában, ahol azt szajkózzák, hogy bele akarnak minket vinni a háborúba. Vagy a választásokon, amikor mögöttem arról beszélgettek, hogy remélik marad a kormány és a béke. Ezt a saját fülemmel hallottam.
Az oroszpártiak attól tartanak, hogy nem oroszpárti vezetése lesz az országnak, ezáltal az ő személyes oroszpártiságuk sem fogja megvédeni az országot a háborútól.
Mit is kellene újra felosztani Európában??? Egyszer már "felosztották" - pontosabban a Kelet-Európai országok önként és dalolva csatlakoztak az EU-hoz, NATO-hoz.
Amit most felosztanak az Ukrajna, nem pedig Európa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!