Ha nem honvédő háborúról van szó, akkor civilt nem küldenek háborúba csak azt, aki önként ezt a hivatást választotta.
Ha meg honvédő háborúról van szó, akkor nem az adott állam döntése volt. nyilván a vezetőség hibája is, hogy belesodródott eg yolyan helyzetbe, hogy megtámadták az országát, de azért alapvetően az agresszoron múlott.
Szóval az a kib*szás, hogy a szomszéd ország kényszerítette háborúba a férfit. Ez még szarabbul hangzik, mintha a saját országa küldte ovlna:D
2023. dec. 30. 23:21
2/18 anonim válasza:
Egy háború csak kiba*zás lehet. Mindenkivel.
2023. dec. 30. 23:34
3/18 A kérdező kommentje:
1# Nem írtam sehol hogy nem a sajátja.
Szerintem meg az is kibaszás hogyha a sajátja küldi.
2023. dec. 30. 23:57
4/18 anonim válasza:
"Egy háború csak kiba*zás lehet. Mindenkivel."
Ez nem igaz, minden háborúnak vannak nyertesei. No persze a haszonélvezők nem azok, akik elszenvedik. Pont ez a lényeg, úgy lesz neked eszméletlenül jó, hogy közben nyomorba döntesz akár egy fél világot.
2023. dec. 31. 00:03
5/18 anonim válasza:
Én ugyan nem fogok politikusok kedvéért meghalni. Amelyik háborúzni akar, mehet az első sorban a frontra. Ne másokat küldözgessen, akinek semmi haszna nincs abból, hogy az életét kockáztatja. A bunker meg a békés hátország védelmében könnyű parancsokat osztogatni. A mi drága vezetőnk például még egy óvodába is csak golyóálló mellényben meri betenni a lábát. Nekem ilyen ne mondja meg hogy menjek háborúzni. Menjen, ha akar. Régen legalább a királyok példát mutattak, és ha már mindenben ők voltak az urak, legalább a csatamezőn is első sorban harcoltak. Ma meg...
2023. dec. 31. 00:31
6/18 anonim válasza:
Én se a férjemet, se a fiamat nem engedném háborúba! Nincs az az ország, ami miatt érdemes lenne meghalni!
2023. dec. 31. 00:40
7/18 anonim válasza:
A háború kimenetelét az asztalnál döntik el, nem a csatatéren, ezt mondta Szijjártó Péter pár hete a tévében.
2023. dec. 31. 00:41
8/18 anonim válasza:
Ha meghalsz, a kutyát se fogja érdekelni, max. a családodat, hogy értelmetlenül haltál meg, nem a hazádért, érdemes megnézni ezt a filmet, így működnek a "hazafias" átb@szások!
Ezért az országért aztán pláne "érdemes" lenne az életét áldozni bárkinek, korrupt őrült tolvajok vezette putri hányadék egészségüggyel, oktatással, 0 szociális hálóval, kiárusítva a ruszkiknak meg a kínaiaknak. Ezért egy hörcsög élete is sok lenne, nem hogy az állampolgároké. A ruszkikat se értem, mennek a halálba tízezerszám, ahelyett hogy lelőnék azt az elmebeteg majom Putyint és kész. Képesek meghalni a vén háborúmániás megalomán idiótáért, megáll az ész.
2023. dec. 31. 00:48
10/18 anonim válasza:
"Ezért egy hörcsög élete is sok lenne, nem hogy az állampolgároké."
Főleg hogy a magyar állampolgárból paszírozzák ki a szart IS, hogy legyen lóvé, szóval ha úgy tetszik, már most feláldozzuk magunkat, igazi "hazafiak" vagyunk! 👍 😗😗😗 🤣🤣🫵🤣🤣 😭😭😭 👎
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!