Az izraeliek tényleg tengervízbe fojtják a Hamasz terroristáit, mint a patkányokat?
Úgy hallottam, hogy az alagutakat elárasztják tengervízzel, amibe tonnaszám adagolják a disznószart, hogy ne legyen túl vonzó mártírhalál a terroristáknak.
Muszáj ennek ilyen meggyalázó módon történnie?
Nem elég, ha kiirtják őket?
Igaz.
A túszokról már le is mondtak. Pedig még mindig vannak az alagutakban.
Nagyobb magyar sertéstelepeken betonsilókban tárolják sertéstrágyát, amit később akár granulálni is lehet, vagy földdel keverve pelletálnak, hogy organikus talajjavításra használható legyen tömegtermelésként és exportálják, de máshol is a világon kapható. A tyúktrágya használata a gyakoribb, mert annak szinte semmilyen szaga nincs, a sertésnek van némi 'stinktje', bár elég enyhe, ha jól csinálják.
Szerintem könnyű beszerezni, bár az is megfordult a fejemben, hogy csak mondják, vagyis fű alatt hintett propaganda fogás, aminek az a tapasztalat az alapja, hogy a brit gyarmatosítás idején egy időben roppant hatásosan sikerült a muszlimok ellenállását letörni, mikor az elfogott terroristákat, vagy aki akarja nevezheti őket szabadságharcosoknak, szóval nem simán felakasztották, hanem disznóbőrbe burkolták imitt-amott ( pontosan nem ismerem a módszert, csak hallottam) és ettől a fegyveres események drasztikusan lecsökkentek, mert nem a haláltól félnek a fanatikus muzulmánok, hanem a megszentségtelenítéstől, amely miatt a paradicsomba jutásuk lehetetlenné válhat.
A modern etika szerint az ilyen fogások tilalmasak, nem beszélve eleve a halálbüntetésről, de mások szerint meg éppen ez az, amivel a terrorizmust meg lehet szüntetni, vagy minimalizálni.
8
Ahol a rakéták bejutnak ott az élelmiszer is be tudna. Áram meg víz azért nincs mert az erre kapott segélyeket is fegyverre költötték. konkrétan felszedték az EU által épített vízvezetéket, hogy bombákat csináljanak a csövekből. Ezek csak azt kapják amire befizettek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!