Miért fél még most is mindenki Oroszországtól miközben lassan 3 éve egy teljesen lecsövesedett Ukrajnával nem bír se földön, vízen, levegőben?
Még most is mindenki egy orosz-nato háborút vízionál meg elképzelhetőnek tartja, hogy Ukrajna eleste után más NATO országokat támad meg.
Kérdezem én: mire alapozva?
Ukrajna a Patriot rakétarendszerrel már kb minden repülőt leszed, a drónok nagy többségét pedig levegőben megsemmisíti.
A szárazföldön jobb esetben az oroszok csak egy-egy pürroszi győzelmet érnek el, de az elfoglalt területet aztán az ukránok rendszerint visszafoglalják (pl. Bahmut).
Tengerről meg már jó ideje nem nagyon támadnak a ruszkik mert a storm shadow-val nagyon sebezhetőek a hadihajók és jópár komoly el is süllyedt.
Ukrajna pedig köszöni szépen, működik, és védekezik miközben az oroszok rengeteg embert veszítenek és lassan már megint mozgósítani kell.
24! Valamit keversz! Az oroszokról mondják ezt, hogy ha majd beindulnak, akkor pár hét és Kijevben lesznek.
Emlékszem én tavaly márciusban a kijevi támadás bukás után írtam itt, hogy fel lehet készülni egy hosszú állóháborúra. Mire a ruszkinyalók "elmagyarázták" hogy hülye vagyok mert Ukrajnát már legkésőbb nyáron (2022 nyara) letarolja az orosz hadsereg...őőő, hát ez nem jött be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!