Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért fél még most is mindenki...

Miért fél még most is mindenki Oroszországtól miközben lassan 3 éve egy teljesen lecsövesedett Ukrajnával nem bír se földön, vízen, levegőben?

Figyelt kérdés

[link]

Még most is mindenki egy orosz-nato háborút vízionál meg elképzelhetőnek tartja, hogy Ukrajna eleste után más NATO országokat támad meg.

Kérdezem én: mire alapozva?

Ukrajna a Patriot rakétarendszerrel már kb minden repülőt leszed, a drónok nagy többségét pedig levegőben megsemmisíti.

A szárazföldön jobb esetben az oroszok csak egy-egy pürroszi győzelmet érnek el, de az elfoglalt területet aztán az ukránok rendszerint visszafoglalják (pl. Bahmut).

Tengerről meg már jó ideje nem nagyon támadnak a ruszkik mert a storm shadow-val nagyon sebezhetőek a hadihajók és jópár komoly el is süllyedt.

Ukrajna pedig köszöni szépen, működik, és védekezik miközben az oroszok rengeteg embert veszítenek és lassan már megint mozgósítani kell.

2023. dec. 7. 23:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
62%
Még a végén kiderül, hogy putler csak unalomból háborúzik. Mi ez a sok ruszki troll itt?
2023. dec. 9. 23:07
 32/35 anonim ***** válasza:
22%

24! Valamit keversz! Az oroszokról mondják ezt, hogy ha majd beindulnak, akkor pár hét és Kijevben lesznek.

Emlékszem én tavaly márciusban a kijevi támadás bukás után írtam itt, hogy fel lehet készülni egy hosszú állóháborúra. Mire a ruszkinyalók "elmagyarázták" hogy hülye vagyok mert Ukrajnát már legkésőbb nyáron (2022 nyara) letarolja az orosz hadsereg...őőő, hát ez nem jött be!

2023. dec. 10. 02:33
 33/35 anonim ***** válasza:
90%
Ukrajna mit tudott elèrnin a nyugati támogatàssal? Sehol nem szorítottàk ki az oroszokat.
2023. dec. 11. 19:23
 34/35 anonim ***** válasza:
6%
@33 ket eve sikeresen tartoztatjak fel a vilag legerosebb hadsereget ugy, hogy masfel eve csak vakokat meg fellabuakat meg ovodasokat kenyszersoroznak, ez szerinted nem eredmeny?
2023. dec. 11. 19:44
 35/35 anonim ***** válasza:
91%
#34 A cionista vezetèsű Nato-ès EU dollàrmilliókkal támogatja őket. Zelenskij azt ígèrte, hogy minden területet visszavesznek. Ez nem úgy nèz ki, hogy megvalósul.
2023. dec. 11. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!