Az izraeli háború most emelte a tétet? Úgy értem hogy Ukrajnában gyakorlatilag nem csinálnak semmit. Míg Izraelben valódi igazi klasszikus háború zajlik. Még az M1--en is brutális csatajeleneteket mutatnak.
De amit én igazán nem értek!!!
Ukrajnabol sokszor látok olyan videókat hogy harckocsin ülnek emberek és mosolyognak és integetnek. Hát mi olyan vicces lehet hogy fél órán belül halottak lesznek. Én sírva ordibalnek, toporzekolnek.
"Én sírva ordibalnek, toporzekolnek."
Nehany napig, hetig, aztan megunnad. A hadtestek tobbsegenek nagy reszet nem zoldfuluek alkotjak, hanem olyanok, akik mar voltak akcioban. Megsem haltak meg.
Ukrajnában van "igazi" háború, a Gázai övezetben "csak" aszimmetrikus gerilla-háború zajlik, meg leginkább légi-, tüzérségi csapások.
Persze, hogy mosolyognak a TV-ben mutogatott felvételeken. Szerinted a buzdító célú propaganda felvételeken sírniuk kellene? A II. Vh. idején a hasonló propaganda célból készült felvételeken még az utolsó nap is vidáman mosolyogtak a kamerába - pedig már minden józan ember tudta mi lesz a story vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!