Az ukrajnában harcoló bundeswehr katonákat a német kormány vezényelte oda, vagy mint nato katonák vannak jelen?
# 15 # 21
Te azt állítottad, hogy az orozok sohasem hazudtak.
Én egy hivatalos, a kormányszóvivő által kiadott orosz kormányközleménnyel, amely ráadásul a hivatalos orosz állami hírügynökség, a TASSZ által lett közölve 2022.02.09-én bizonyítottam, hogy az orosz kormány brutálisan hazudott Ukrajna megtámadása előtt. Hiszen az orosz kormány 2022. januárjában és februárjában hivatalos közlemények és nyilatkozatok garmadájában bizonygatta, hogy nem készül Ukrajna megtámadására, és nem is fogja megtámadni Ukrajnát.
Aztán 2022. február 24-én Oroszország mégis megtámadta Ukrajnát.
AZAZ AZ OROSZOK HAZUDTAK.
Ahogy most is bármiféle bizonyíték bemutatása nélkül állították, hogy német Bundeswehr katonák harcolnak Ukrajnában. Ez ugyanolyan hazugság a részükről, mint ahogy 2022 elején állították, hogy ők aztán nem fogják megtámadni Ukrajnát.
Kedves kürasszír egyébként igazad van de:
Oroszország nem támadta meg ukrajnát és ez nem is háború hanem "csak" különleges művelet, és az a kétszázezer katona sem támadott csak arra töltötték a szabadidejüket :)
Az oroszok meg jól tudjuk, vállról indítható kalusnyikovokkal járnak nyaralni nem ám törülközővel a derekukon :)
Irónia off :)
Kedves kérdező, ha erre válaszul a der spigel le közli egy cikkben hogy nincsenek német katonák ukrajnában az neked elég lesz hiteles cáfolatnak?
Mindkettőben annyi lenne a tény amennyit odaírtak.
Ukrajnában csakis külföldi önkéntesek vannak, ahogy Vietnamban, Koreában is csakis önkéntes ruszkik harcoltak :D
Nem nyíltan, nem "hivatalosan" vannak odarendelve, s leginkább hátul dolgoznak tanácsadóként, hírszerzési összekötőként, karbantartóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!