Nálunk mint köztudott a Honvédség nem küzd létszámhiánnyal, bőven megfelelő szinten üzemelnek. Akkor egyes, bunkó emberek miért kívánják a sorkatonaságot, mi értelme lenne annak?
Figyelt kérdés
Nem véletlenül írtam ezt a jelzőt, én normális embertől sosem hallottam ezt az elfuserált kőkorszaki nézetet, tényleg csak ilyen tuskó tirpákoktól.2023. okt. 31. 21:58
31/34 anonim válasza:
28 - 29 - 30 - as!
Ennek mi köze a sorkatonasághoz?
(eredeti kérdés ez lenne....)
32/34 anonim válasza:
Ha létrejön Eurábia, akkor minket is meg akarnak majd hódítani. Úgyhogy nekünk is valamennyire át kellene alakulnunk Izraellé, hogy megvédhessük magunkat. Persze csak az arra alkalmasakat kellene besorozni.
33/34 anonim válasza:
32- es!
Eurábia? Te mi a f@szról beszélsz?
34/34 anonim válasza:
A Nyugat-Európában formálódó új kalifátusról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!