Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Támogatod Magyarország NATO...

Támogatod Magyarország NATO tagságát?

Figyelt kérdés

2023. okt. 20. 16:23
A kérdező szavazást indított:
Igen támogatom.
Nem támogatom.
48 szavazat
 1/9 MDaniel98 ***** válasza:
86%
Igen. Túl kicsik és jelentéktelennek vagyunk katonailag ahhoz, hogy képesek legyünk megvédeni önmagunkat egy támadó hatalommal szemben.
2023. okt. 20. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
16%

Mivel minket majdnem mindenki utál, a NATO nélkül hamarosan végünk lenne. Főleg ebben a geopolitikai helyzetben.

Bár őszintén megmondva, a NATO-val is. Szerintem sorsunkra hagynának egy támadás esetén.

2023. okt. 20. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

Szeretné jelezni a kérdezőnek, hogy teljesen mit gondol az itt összegyűlt horda (köztük egy rakás soknickes fasiszta putyinszopó).

A Nato tagságot elsöprő többséggel megszavaztuk a 90-es években.

És ez igy fog maradni.

Max orbán bukik. :)

2023. okt. 20. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Miért, milyen hátránya van a NATO tagságunknak? Az előnyei szerintem egyértelműek.
2023. okt. 20. 17:40
 5/9 A kérdező kommentje:
3# arra vagyok kíváncsi ha most lenne a szavazás arra ki, hogyan és miért szavazna.
2023. okt. 20. 20:07
 6/9 PMC Wagner ***** válasza:
86%
jobb egy nagyba tartozni mint kicsiként egyedül lenni a nagyok árnyékában
2023. okt. 20. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
97%
Most, hogy a szomszédban háború dúl, s a Közel-Keleten is fokozódik a helyzet, szerintem még többen szavaznának a NATO-ra, a biztos védelmi ernyőre a világ legerősebb katonai tömbje mellett mint anno.
2023. okt. 20. 20:51
 8/9 Sznfctm ***** válasza:
Az elmúlt 13 év propagandájával ellentétben a NATO és az EU tagságból is csak előnye származik az országnak. Orbánéknak talán nem, mert nem lehet fullosan hozzádörgölőzni Putyinhoz (pedig Szijjártó ki is költözne Lavrovhoz már holnap), de az országnak, a nemzetnek igen. 1000 évig próbáltunk a nyugathoz tartozni, aztán most hogy sikerült, a sok istenbarmának 13 év alatt sikerült kiverni a fejéből, hogy ez miért jó.
2023. okt. 27. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:
44%
Ukrajna nem NATO tag mégis megvédik. Akkor mi értelme az egésznek? Semmi. Miért nem vagyunk olyan mint svájc, semmleges egyik oldalhoz sem tartozik.
2023. okt. 28. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!