Ha egy dolgot megváltoztathatnál a történelemben, mi lenne az?
Egy szomáliai vagy nigériai tized annyira nem terheli meg a bolygót, mint egy amerikai vagy európai, de még egy kínai vagy indiai is jóval kevésbé.
Ugyanis annyira keveset fogyasztanak.
Az USA-ban is széles skálán terjed az életszínvonal és népsűrűség a latinó faveláktól és fekete gettóktól a fehérekig.
Európában meg sok a színes, London is Londonisztán lesz.
"Hú de baromira el vagy ebben tévedve. Az egész EU a föld karbonterhelésének a 10%-át adja"
Mellélőttél, f-szfej, nem jóemberkedek, nem vagyok woke, se balos, pont ugyanúgy rühellem azokat is, mint a magadfajta egységsugarú retardjobbereket.
Engem a tények érdekelnek.
Márpedig a tény az, hogy azért csak 10%, mert kiszerveztük a gyártásunkat meg a bányászatunkat és ezzel a kibocsátásunkat is Kínába, Indiába, Afrikába.
Magyarországon atomot kapott volna:
- Szombathely
- Sármellék (Keszthely környéke)
- Pápa
- Veszprém
- Székesfehérvár
- Budapest 3 atomot is kapott volna
- Paks / Kalocsa
- Kecskemét
- Szolnok
- Kunmadaras
- Debrecen
- Berettyóújfalu
Ez 14 célpontot jelent, Magyarországon.
Ennek örültél volna ?
Igen, örültem volna, mivel én túléltem volna, mert egyik helynek sem lakok a hatósugarában, és akkor sem laktam.. Tehát, mivel ezzel szépen elpusztult volna a lakosságnak egy igen nagy része, még egy rakás másik elmenekült volna a csapások után, én meg túléltem volna, számomra hawaii lett volna.
"Ez a kiszervezés amit India és Kína örömmel vállalt már irreleváns. A tény a 10%, a többi magyarázkodás"
A te csökött agyad számára magyarázkodás, mert nem érted, hogy hogyan függ össze.
Ilyesminek csak egy beteg elme képes örülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!