Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Aki most hadköteles Ukrajnában...

Aki most hadköteles Ukrajnában és külföldre menekült az a háború után se térhet majd haza?

Figyelt kérdés
Vagy büntetés nélkül megússza,hogy nem vonult be? Félreértés ne essék, én sem lövetném magamat szitává tehát nem ítélem el őket. Ha véget ér a háború utána ha haza térnek vár rájuk valami büntetés emiatt? Vagy csak hadiállapotnál büntetik?

2023. szept. 29. 21:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%
A háború után a kimeneteltől függetlenül etióp életszínvonal lesz Ukrajnában, az is segélyekből fenntartva. Segélyek nélkül még ehhez képest is rosszabb szomáliai, jemeni, nigeri állapotok lennének. Az ukrán politikusok inkompetenciáját és korrupcióját ismerve ez évtizedekig így is fog maradni. Aki a háború miatt eddig nem ment el az majd később úgyis elmegy a reménytelen csóróság miatt.
2023. okt. 1. 17:30
 12/12 anonim ***** válasza:
46%

#13: #11 vagyok, tudtommal nem foglaltam állást az oroszok mellett. Ha mégis tettem volna ilyet, akkor idézz nyugodtan. Én csak arról beszéltem, hogy legyünk realisták. Teljesen szürreálisak azok a képzelgések, hogy Ukrajna a háború után hirtelen megtáltosodik és a nyugati segélyeknek meg Zelenszkij szakértelmének köszönhetően megismétli a II.vh utáni német és japán gazdasági csodákat. Ebben hinni erősen vágyvezérelt gondolkodásra vall.

Az igazat megvallva még bízok is abban, hogy Oroszország katonailag vereséget szenved. Ha ez meg fog történni, Ukrajnából akkor is egy élhetetlen, lepukkant hely lesz. Oroszország pedig megússza a tekintélyének elvesztésével+kínai hűbérbe kerüléssel. Ez sem gyenge, de sokkal jobb annál mint ami Ukrajnára vár. Az ukrán polgároknak meg kívánom találják meg számításaikat a világ élhetőbb részein, ahogy ez pl az örményekkel és görögökkel már megtörtént.

2023. okt. 1. 19:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!