Gallits Gábor Csaba2 kérdése:
Mekkora az esélye annak hogy az Ukrán-Orosz Háború távol marad Magyarországtól?
Figyelt kérdés
Én így este gondoltam ebben a formában teszem fel ezt az engem érdeklő kérdést.#Oroszország Ukrajna
2023. szept. 28. 19:13
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és remélem megmarad a távolság,de bevallom őszintén szólva egyenlőre még mindig sokan emlékeznek Itthon is és szerintem Külföldön is arra,hogy az Orbán Viktor miniszterelnök milyen szívesen fogadta pár hónapja Magyarországon Vlagyimir Putyin orosz elnököt és ezért is van bennem nagyon nagy félsz, pláne hogy Magyarországon már nem sorozás van és szerintem erre is kéne gondolni hiszen sok pénzért lehet többen is részt vennének abban a szerintem egyenlőtlen Háborúban és Magyarország lehet szóba kerülne hiába az EU tagság
2023. szept. 29. 18:13
12/13 anonim válasza:
Egyenlőre még messze van mivel nagy részt Ukrajna keleti déli és északi részein szoktak lenni leggyakrabban harcok de ha az oroszok előre nyomulnak akkor a nyugati és a kárpátaljai részeken is gyakorivá válhatnak. De arra hogy Magyarország belekeveredik elég kevés esélyt látok
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az új választ :-)
2023. okt. 1. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!