Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mekkora az esélye annak hogy...

Gallits Gábor Csaba2 kérdése:

Mekkora az esélye annak hogy az Ukrán-Orosz Háború távol marad Magyarországtól?

Figyelt kérdés
Én így este gondoltam ebben a formában teszem fel ezt az engem érdeklő kérdést.

#Oroszország Ukrajna
2023. szept. 28. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
10%
6%
2023. szept. 28. 19:14
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ milyen értelemben, gazdaságilag nagyon is megérezzük, katonailag remélem nem fogjuk.
2023. szept. 28. 19:15
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
Kb 2%
2023. szept. 28. 19:15
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Ahogy a #2-es is írja, gazdaságilag, migrációs szempontból már nagyon is itt van. S még mindig lóg a levegőben meddig fog tudni eljutni az orosz kőolaj, földgáz a magyar piacra.

Katonailag 0.0. A harcok bőven a magyar-ukrán határtól távol folynak. Mire ide eljutnának addigra Ukrajna 95%-ának már kaput. S még akkor sem akarnának a ruszkik megtámadni egy NATO tagállamot. A lengyel határ mellett is nagyon csínján bánnak a légi csapásmérésekkel nehogy akár még véletlenül is áttévedjen a határon egy rakéta.

2023. szept. 28. 19:20
 5/13 anonim ***** válasza:
28%
Na azért egy atomháborút mi is megéreznék és az esélye sajnos nem nulla.
2023. szept. 28. 19:22
 6/13 anonim ***** válasza:
98%
98%
2023. szept. 28. 19:34
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
Zérus.
2023. szept. 28. 19:44
 8/13 anonim ***** válasza:
25%

"A harcok bőven a magyar-ukrán határtól távol folynak."

Nemtől ugyan kovidrul, hallottál-e mán, de ezúton szeretném veled közölni, hogy a magyar-ukrán határtul az is rendkívül távol kezdődött.

2023. szept. 28. 19:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy vírus terjedése egészen más, mint egy hadakozás eszkalációja. Utóbbit azért lehet korlátok közé szorítani.

2023. szept. 28. 21:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Távol fog maradni. Amúgy meg mindenki annyira aggódik a háborútól, hogy ne keveredjünk bele, közben a támadó félnek az oroszoknak drukkol. Na ilyenek szavára azért ne hallgass...

Háború szerintem nem fog sokáig tartani, ha már drukkolás, a második félidőben vagyunk. Előbb - utóbb EU sem fog szállítani fegyvert, minden tartalék véges. Ukránokat sajnálom, Ukrajna sosem lesz olyan mint a háború előtt.

2023. szept. 29. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!