Szerintetek menyi esély van napjainkban egy újabb világ háborúra?
Ezt azért kérdezem mert, ahogy minden nap látom a tv-t , a mindennapi híreket,
Azt veszem észre hogy a világ egy hatalmas nagy változáson megy át. Pl: Francia országban két napra elegendő az üzemanyag ... vagy a mindennapi katasztrófahírek ...
Mondjuk érthető is, hogy orrolnak ránk emiatt:
lol....besz*rok ezeken a kérdéseken itt, ahol nap mint nap kb. 16 évesek előállnak ilyen-olyan fantazmagóriákkal, rémhírekkel, összeesküvés-elméletekkel, javaslatokkal, h kikkel kellene ilyen-olyan szövetségeket létrehoznunk, meg folyton az ilyen "mi lenne most HA ekkor, meg akkor nem az történt vna blablabla, meg tegyük föl, h most ez meg az történik, akkor vajon mi lesz.....persze lehet ilyesmiken gondolkodni, de hát azért normális kereteken belül, némelyik kérdező itt már szinte teljesen elrugaszkodik a valóságtól.
Kedves kérdező, szerintem első sorban a helyesírásodat vizsgáld egy kicsit fölül, ahelyett, h egy hír kapcsán itt rögtön világháborúk rémhírét terjesztgetnéd ;) :DD
A legjobb az egészben, hogy 20 meg 40 évvel ezellőt sokkal rosszabb volt a helyzet szerte a világban. De mégis most rinyál mindenki, mert a TV-ben láttak ezt meg azt. A média mindenből elefántot csinál.
Ha jobban belegondolsz esély sincs háborúzni ha fogynak a nyersanyagok mivel egy háború rebgeteg pénz.
hát köszönöm a válaszokat , szerintem is lesz valami a közeljöbőben , hiszen a világ haldoklik ahol élünk :)
Meg szerintem a olaj cágeg hazudnak hogy még van olaj a földben, szerintem már nincs :)
már csak a tartalékokból élünk :) ha a földön mondjuk 6 milliárd ember él, és annak 5 milliárd embernek kell üzemanyagot létesíteni akkor menyit használnak el évente, és menyit termelnek ki évente ? és menyi marad a föld alatt :) hát nem tudom ,, mondjuk a földön kb 100 éve használunk üzemanyagot és a olaj ami a föld alatt van az kb több ezer év alatt jött létre. De akkor is 5 milliárd használja el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!