Az egykori sorkatonák közül legtöbben miért büszkék arra, hogy a másikat szívathatták?
A sors úgy hozta, hogy pár évvel a leszerelésem után a beosztottam lett munkahelyen az a "szakszi", aki anno szívatott a seregben. Fel is emlegette, és valóban büszke volt rá... Csak mosolyogtam rajta, és a legszarabb melókat adtam neki. Bevallom: Ezt egy kicsit én is élveztem.
Azzal én is egyetértek, hogy az embernek szüksége van rá, hogy néha "helyretegyék", mert csak így lehet fejlődni.
Ahogy mondani szokták adj hatalmat valakinek a kezébe és meglátod milyen jellem. A szívatásból sportot űzők "odakint" az életben sikertelen, frusztrált figurák voltak akiknek akkor és ott megadatott a hatalom kicsinyke morzsája a szánalmas életükben. Ezért emlegetik fel és büszkélkednek vele.
Általános kis szívatás az öregektől sok helyen előfordult, de nem volt vészes, nem tolták túl.
"az embernek szüksége van rá, hogy néha "helyretegyék", mert csak így lehet fejlődni"
Szánalmasnak tartom, ha valaki nem tud saját magától talpra állni és efféle "segítség " kell neki ahhoz, hogy legyen belőle valami. Egyszerűen nem fogom fel, miért kell ilyen drasztikus eszközhöz nyúlni ahhoz, hogy kihúzzák az embert a bajból. Finomabban nem lehet megoldani? Mondom, nekem ez kimaradt az életemből, igaz, sose voltam olyan mélyponton hogy ilyen "segítség" kellett volna. Aki meg feleslegesen, "csak úgy" szívatni próbálna - az akár az életével is játszana.
"Szánalmasnak tartom, ha valaki nem tud saját magától talpra állni és efféle "segítség " kell neki ahhoz, hogy legyen belőle valami."
Miért, belőled mi lett, hogy ítélkezel más felett? Milyen jogon teszed? Mit képzelsz magadról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!