Miért nem avatkozik be nyíltan a NATO az ukrán orosz háborúba, meddig nézik még tétlenül a mészárlást?
#10. "Nem hinném hogy bármi másra jobban vágynának, minthogy az oroszok végre hazatakarodjanak."
Az azért nem egészen úgy műküdik, hogy előbb átlépjük az USA hasznos idiótájaként a vörös vonalat (NATO-közeledés), meg elkezdjük kiirtani az orosz kisebbségeinket, aztán amikor beleütközünk keleten az orosz hadseregbe, akkor cigánykodunk, hogy hát hagyjanak már minket békén, most ezt miért kellett?!
Hogy a fenébe hihettek abban az ostoba tündérmesében, hogy a békés ukrikat minden ok és előzmény nélkül megtámadta a gaz Putyin? Olyan szinten vagytok, mint amikor a gyerkek egymás között annak adnak igazat, aki először elsírta magát a vitában, nem törődve azzal, hogy esetleg ő szította a feszültséget a kezdetektől. Három éves gyerekek szintjén vagytok, bazmeg, szó szerint.
"Hogy a fenébe hihettek abban az ostoba tündérmesében, hogy a békés ukrikat minden ok és előzmény nélkül megtámadta a gaz Putyin? "
Hol írt bárki is ilyesmit? Akkor meg?
11!
Mert nem tudnak világpolitikai viszonylatban gondolkozni.
Egyszerűen benyalnak mindent, de tényleg mindent, amit leír meg elmond nekik a nyugati sajtó.
Ehhez még csak tévét sem kell nézni, hogy lejöjjön, de annyira buták, hogy fáj.
#12. "Hol írt bárki is ilyesmit? Akkor meg?"
Implikáltad, kisbarátom, most meg játszod a hülyét.
"Implikáltad, kisbarátom"
Hol? Mivel?
Hogy te önkényesen mit akarsz az általam leírtak mögé képzelni, az nem az én saram. Én soha még csak nem is utaltam hasonlóra.
#15. "Hogyne akarna békét? Nem hinném hogy bármi másra jobban vágynának, minthogy az oroszok végre hazatakarodjanak."
Ezt talán nem te írtad? Ha igen, akkor már csak az a kérdés, hogy mennyire tudsz azonosulni az ukrán állásponttal, amit te magad leírsz.
Pontosan, ezt írtam. A többit már csak te költötted hozzá.
Mindenki, mindegy, hogy az oroszok, vagy a NATO, mutogatnak valami cikkelyt, törvényt, nemzetközi szerződést, ami alapján háborúba mennek, olyan nincsen, hogy csak átmennek a szomszédba és lekevernek egyet.
A másik, tegyük fel a NATO-t elvernék, mint ahogy a barna maci kirámolja a lakókocsit. Akkor mivel nyafizna az újabb elégedetlenkedő ?
És mi lenne abban az esetben, ha több NATO tag megtagadná a részvételt, és hagyná, hogy ez mások háborúja, nem az övéké ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!